Defensieve kopzorgen PSV richting Conference League-debuut

16 februari 2022, 13:59

PSV moet het komende donderdag tijdens het officiële debuut in de Conference League doen met een grote groep aan afwezigen. Vooral in defensief opzicht is de spoeling dun bij de Eindhovenaren, die het in een tweeluik moeten opnemen tegen het Israëlische Maccabi Tel Aviv.

De geblesseerden André Ramalho, Ryan Thomas en Maximiliano Romero zijn volgens het Eindhovens Dagblad nog niet voldoende hersteld voor deelname aan het Europese avontuur van PSV. Bovendien zijn drie veelgebruikte spelers geschorst: Carlos Vinicius, Olivier Oscagli en Ibrahim Sangaré moeten de wedstrijd vanaf de tribune toekijken.

Omdat ook Jong PSV-verdediger Jenson Seelt ontbreekt wegens een blessure, zijn er nog maar een paar verdedigers voorhanden. Logisch lijkt in ieder geval dat Armando Obispo en Jordan Teze het hart van de defensie van PSV gaan vormen. Verder zijn er geen centrale verdedigers beschikbaar die hun debuut hebben gemaakt in de Eredivisie.

PSV neemt deel aan de Conference League omdat het als derde eindigde in de Europa League-poulefase. Daardoor nemen de Eindhovenaren het in een tweeluik op tegen Maccabi Tel Aviv. Ook Vitesse komt in actie: de Arnhemmers treffen Rapid Wien.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen