Slot over toekomst: "Pas als ze bij me aankloppen, denk ik erover na"

18 februari 2022, 14:33   Bijgewerkt: 18 februari 2022, 14:47

Arne Slot is nog niet bezig met de volgende stap in zijn trainersloopbaan. De trainer vindt het opvallend dat anderen daar blijkbaar zo mee bezig zijn.

"Ik merk dat het in de media een item is", begint de oud-trainer van AZ op de persconferentie in aanloop naar het Eredivisieduel tegen Cambuur van zondag. "Maar intern is dat op dit moment nog niet het geval. We hebben er niet over gesproken. Op het moment dat ze bij mij aankloppen, zal ik erover na gaan denken. Nu nog niet, mede omdat ik genoeg heb om over na te denken, na de wedstrijd tegen RKC en de nederlaag van onze wissels tegen Anderlecht."

In het laatste competitieduel, op bezoek bij RKC, maakte Feyenoord geen opperbeste indruk en mocht het niet mopperen met de 0-2 zege. Slot verwacht daarom meer van zijn ploeg. "Je kunt altijd een keer minder spelen aan de bal, daar heb ik niet zoveel moeite mee. Dat was namelijk wel het geval in Waalwijk, maar ik vond ons vooral redelijk onherkenbaar als we de bal niet hadden."

Slot geeft alvast prijs dat hij geen grote veranderingen gaat doorvoeren bij Feyenoord. "Nee, ik denk niet dat ik aanleiding heb om iets anders te doen, want het is al 35 wedstrijden zo. Nu hebben we één wedstrijd gezien waarin het niet zoals normaliter was bij ons. Dan lijkt het me logischer om dan weer datgene te verwachten wat ze in al die wedstrijden daarvoor hebben laten zien dan deze ene wedstrijd. Ik heb duidelijk gemaakt dat dit niet is wie we zijn. En dat zullen ze zelf ook niet moeten willen laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen