Feyenoord mét Til en Walemark naar Servië; AZ mist Midtsjø

9 maart 2022, 11:35

Feyenoord is met een twintigkoppige selectie in het vliegtuig gestapt naar Servië voor de Conference League-wedstrijd tegen FK Partizan. De Rotterdammers gaan tegen de Servische koploper op jacht naar een plek in de kwartfinales, maar moeten dat zoals bekend met een deels ontmantelde ploeg gaan doen.

Feyenoord kan namelijk geen beroep doen op Guus Til en Patrik Walemark. Het duo is geschorst voor de ontmoeting met Partizan in de achtste finale van de Conference League. Ook Cole Bassett zit niet bij de selectie. De Amerikaan is nog niet speelgerechtigd voor de Rotterdammers in Europa. Het trio stapt wel in het vliegtuig mee naar Servië, waar de grote vraag is wie de spits zal zijn. Bryan Linssen voelt de hete adem van Cyriel Dessers na een moeizame periode in de nek.

AZ kan op bezoek bij Bodø/Glimt geen beroep doen op Fredrik Midtsjø. De Noorse middenvelder kampt met een blessure en heeft de race tegen de klok voor de Conference League-wedstrijd verloren. Midtsjø zal op het middenveld hoogstwaarschijnlijk worden vervangen door Tijjani Reijnders. De Turkse spits Yusuf Barasi zit eveneens nog niet bij de selectie.

Bodø/Glimt stuntte in de groepsfase van de Conference League door AS Roma met 6-1 te vernederen. De Noorse club is nog niet aan het nieuwe seizoen begonnen.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen