Piroe maakt indruk: "Een van de beste van de competitie"

17 maart 2022, 18:16
Piroe maakt indruk:

Het gaat Joël Piroe voor de wind bij Swansea City. De 22-jarige spits scoort aan de lopende band en hoeft slechts vier spelers boven zich te dulden op de topscorerslijst van het Championship. Woensdag was de voormalig speler van PSV wederom goud waard voor zijn Welshe werkgever.

In de uitwedstrijd tegen Peterborough United maakte Piroe in de blessuretijd het winnende doelpunt: 2-3 Het was alweer zijn vijftiende treffer van het seizoen. Alleen Andreas Weimann (17), Ben Brereton (20), Dominic Solanke (22) en veelvraat Aleksandar Mitrovic (35) maakten dit seizoen meer doelpunten op het tweede Engelse niveau.

Russell Martin is blij dat hij de beschikking heeft over Piroe, die afgelopen zomer overkwam van PSV. "Hij heeft de kalmte en voor zo'n jonge speler is hij meedogenloos voor het doel. Als er een speler is die je een kans toevertrouwt, dan is hij het wel", aldus de Swansea-manager na afloop van het duel met Peterborough United.

Volgens oud-voetballer Sam Parkin is Piroe een van de beste afmakers in het Championshup. "De koelte stroomt door zijn aderen. In dit soort situaties is hij een van de beste spelers van de competitie", stelt hij bij Quest.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen