Ten Hag komt met blessure-update en vindt Ajax niet uit vorm

14 maart 2022, 15:12
Ten Hag komt met blessure-update en vindt Ajax niet uit vorm

Erik ten Hag kan komende dinsdag, op de bekende blessures na, beschikken over een volledig fitte selectie. Dat betekent dat ook Edson Álvarez weer bij de groep zit. De Mexicaan ontbrak afgelopen vrijdag tegen SC Cambuur (2-3) vanwege fysieke klachten, maar staat tegen Benfica hoogstwaarschijnlijk weer in de basis.

"We hebben een volledig fitte selectie", aldus Ten Hag op de voorbereidende persconferentie richting de Champions League-clash. Dat betekent dat ook Jurriën Timber en Noussair Mazraoui, die de laatste weken kampten met fysiek ongemak, weer volledig hersteld zijn. Ten Hag kan alleen nog geen beroep doen op de al langer geblesseerde doelmannen Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Jay Gorter.

De laatste weken heeft Ajax veel moeite met het winnen van de wedstrijden. Over een team uit vorm wil Ten Hag echter niet spreken. "Vanaf 1 januari zijn we de best presterende club van Nederland, hebben we AZ dominerend uitgeschakeld in de beker en hebben we in Lissabon een goed resultaat geboekt. Als we het een paar procentjes beter doen, hebben we er vertrouwen in dat we de volgende ronde bereiken."

Ten Hag verwacht geen ander Benfica ten opzichte van drie weken geleden, toen de ontmoeting in een 2-2 gelijkspel eindigde. "Als we een paar dingen beter doen, maken we een goede kans. Het is een resultaat met perspectief."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen