Emotioneel Feyenoord doet zichzelf tekort tegen Slavia Praag

7 april 2022, 20:45   Bijgewerkt: 7 april 2022, 20:54

Feyenoord is de emoties donderdagavond niet de baas gebleven. Hoewel de Rotterdammers met enig fortuin een 1-2 achterstand nog heel knap wegpoetsten, kwam er door een treffer in de allerlaatste seconde toch geen zege: 3-3. De emoties liepen donderdagavond (te) hoog op, met een enorme domper als passend einde.

Nog voor de wedstrijd ging het eigenlijk al mis voor Feyenoord, want hoewel trainer Arne Slot had opgeroepen voor een fraaie 'kwartfinalesfeer' nadat de opponent in de groepsfase al onder de indruk was geweest, benadrukte hij ook dat hij juist niet op vuurwerk doelde. Maar gezien het vuurwerk dat afgestoken werd, de fraaie sfeer als gevolg ten spijt, zal het recordbedrag aan boetes verder stijgen.

Het was precies de emotie die Feyenoord – dat vijfmaal op de bon ging, maar geen van de spelers is geschorst voor de return – niet kon gebruiken. Het verloor de grip op het duel, met een terechte 1-2 achterstand als gevolg. Net op het moment dat het leek dat Feyenoord het duel uit handen zou geven, kwam invaller Cyriel Dessers met een knappe actie. Marcos Senesi beloonde de voorzet van de Belg met de gelijkmaker en door een fout van keeper Ondrej Kolar bij een vrije trap van Orkun Kökcü leek Feyenoord op weg naar een zege (3-2).

Niets was echter minder waar, want opnieuw kwam er een emotionele tik voor de Rotterdammers. Een hoekschop kon niet worden weggewerkt, waarna Ibrahim Traore met de hak voor de gelijkmaker kon zorgen. Gezien het spelbeeld niet onverdiend na de pauze, maar wel volstrekt onnodig. Feyenoord is zeker niet minder, maar maakte het zichzelf te moeilijk met alle emoties - al is een goed resultaat in de return uiteraard nog mogelijk. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen