Gomes 'beetje jaloers' omdat Ajax spelers als Antony kan halen

9 april 2022, 14:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Heurelho Gomes gaat aan de slag als ambassadeur van PSV, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De voormalig doelman uit Brazilië gaat de Eindhovense club helpen de contacten in Zuid-Amerika naar een hoger plan te tillen.

Gomes borg in 2020 zijn keepershandschoenen op en werkt op dit moment samen met Alex Soares, zijn voormalig zaakwaarnemer. Zij kennen de Braziliaanse markt op hun duimpje. "PSV heeft de connectie een beetje verloren en we kunnen het samen beter doen dan nu gebeurt", zegt de doelman die tussen 2004 en 2008 voor PSV speelde.

"PSV was een hele sterke naam in Brazilië, maar het blijkt nu ontzettend moeilijk om enigszins met Romário, Ronaldo of Alex vergelijkbare spelers te halen", gaat de voormalig keeper verder. "PSV en Brazilië is altijd een geweldige match geweest en dat Ajax nu in Brazilië ook goede talenten als Antony kan halen, maakt me een beetje jaloers."

De eerste selectie van PSV herbergt met Mauro Júnior, André Ramalho en Carlos Vinícius drie Brazilianen. Met eerstgenoemde heeft hij vrijdag kennisgemaakt. "Mauro lijkt me een speciale jongen, met een heel goede mentaliteit. Ook hij houdt heel erg van deze club, dat heb ik wel gezien. André heb ik vorig jaar nog een bericht gestuurd toen hij naar PSV ging. Welkom bij de mooiste club van de wereld, heb ik hem gestuurd. Hij is heel gelukkig hier en Carlos ook. PSV en Brazilië, dat moet voor altijd een goed verhaal blijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen