PSV denkt aan officiële rol voor voormalig doelman Gomes

8 april 2022, 11:55   Bijgewerkt: 8 april 2022, 12:49

Heurelho Gomes keert veertien jaar na zijn vertrek mogelijk terug bij PSV. De Eindhovenaren zijn volgens het Eindhovens Dagblad voornemens de banden met de voormalig Braziliaanse doelman aan te halen. Daarbij hebben zij een 'nieuwe en officiële rol' voor hem in gedachten, die Gomes ook vanuit zijn thuisland zou kunnen vervullen.

Gomes is de komende dagen in Nederland en zal onder meer een bezoek brengen aan PSV, de club waar hij tussen 2004 en 2008 onder contract stond. Dan zal mogelijk ook de rol die de Eindhovense club voor hem in gedachten heeft ter sprake komen. Zondag zal Gomes naar het zich laat aanzien aanwezig zijn in het Philips Stadion, waar PSV het opneemt tegen RKC Waalwijk.

Na zijn vertrek bij PSV was Gomes werkzaam voor Tottenham Hotspur, 1899 Hoffenheim en Watford. Gedurende zijn loopbaan won de doelman in totaal negen prijzen: de Braziliaanse titel, de Copa do Brasil, de Nederlandse titel (vier keer), de KNVB beker en tweemaal de Confederations Cup met de Braziliaanse ploeg.

In 2020 borg Gomes zijn keepershandschoenen op, maar het voetbalwereldje verliet hij niet. Op dit moment begeleidt Gomes enkele tientallen Braziliaanse spelers. Bovendien heeft hij veel contacten in de Zuid-Amerika, waar PSV van zou kunnen profiteren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen