ADO - Excelsior tijdelijk gestaakt na bekogelen grensrechter

29 mei 2022, 18:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De finale van de play-offs om promotie tussen ADO Den Haag en Excelsior is tijdelijk stilgelegd. Scheidsrechter Danny Makkelie heeft daartoe besloten nadat een van zijn assistenten door enkele toeschouwers werd bekogeld door onder meer glazen flesjes en aanstekers. Na tien minuten zijn de spelers teruggekeerd en is de wedstrijd hervat.

De wedstrijd was zo'n dertig minuten bezig toen de wedstrijd werd stilgelegd. Kort daarvoor werd aan Excelsior een penalty toegekend, die Thijs Dallinga echter in twee instanties niet wist te benutten. De ontlading op de ADO-tribunes was groot, maar al snel bleek dat er niet alleen gejuicht werd. De assistent van Makkelie gaf aan bekogeld te zijn, waarop werd besloten de wedstrijd tijdelijk te staken. 

Na tien minuten stonden beide ploegen dus weer op het veld en kon de wedstrijd worden hervat. De resterende zestig minuten van het duel zullen moeten uitmaken welk van de twee ploegen volgend seizoen in de Eredivisie te zien is. De heenwedstrijd in Kralingen eindigde in een 1-1 gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Exitium
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoop van harte dat Excelsior wint dus...

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In wat voor wereld leven we in Godsnaam? Alleen maar geweld en egoïsme. Voetbal moet entertainment zijn, voor het hele gezin. En voor straf alleen nog maar 0,0 Radler in het stadion.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen