'Kluivert kan na vertrek bij Nice aan Côte d'Azur blijven voetballen'

16 juni 2022, 21:56   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Justin Kluivert vertrekt bij OGC Nice, maar de toekomst van de 23-jarige aanvaller ligt mogelijk wel aan de Côte d'Azur. Italiaanse media brengen Kluivert in verband met een transfer naar Olympique Marseille of AS Monaco.

Kluivert werd het afgelopen seizoen door AS Roma verhuurd aan Nice. In de huurovereenkomst werd een koopoptie van 14,5 miljoen euro opgenomen, die niet zal worden gelicht door de Zuid-Franse club. Zodoende keert Kluivert deze zomer, zoals het nu staat, terug naar Rome.

Maar Kluivert heeft geen toekomst meer in de Italiaanse hoofdstad. Roma hoopt nog wat aan de voormalig speler van Ajax te verdienen en moet hem daarvoor deze zomer te verkopen. Het contract van Kluivert loopt namelijk over een jaar af. Om de nek aanvaller zou een prijskaartje van vijftien miljoen euro zijn gehangen.

Kluivert maakte in 2018 voor 17,25 miljoen euro (plus anderhalf miljoen euro aan bonussen) de overstap van Ajax naar Roma. Hoewel de zoon van Patrick Kluivert aardig wat wedstrijden voor de Italiaanse club speelde, werd hij nooit een onbetwiste basisspeler. In het seizoen 2020/21 werd hij verhuurd aan RB Leipzig, vorig seizoen aan Nice. Kluivert was het afgelopen seizoen goed voor drie doelpunten en vier assists in 26 wedstrijden in de Ligue 1.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen