'Luuk de Jong laat PSV weten open te staan voor terugkeer'

20 juni 2022, 14:37   Bijgewerkt: 21 juni 2022, 10:28
Foto: © ProShots

Luuk de Jong heeft PSV laten weten dat hij openstaat voor een terugkeer naar de Eindhovense club, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De vicekampioen van de Eredivisie heeft de 31-jarige spits bovenaan het wensenlijstje staan, maar hikt nog wel tegen de vraagprijs van Sevilla aan.

Sevilla vraagt zes miljoen euro voor De Jong. Dat is een fors bedrag voor een 'oudere' spits met weinig tot geen restwaarde. Bovendien loopt het contract van De Jong bij Sevilla nog maar één jaar door. Het is aan technisch directeur John de Jong om de onderhandelingen met de Spaanse club tot een goed einde te brengen. PSV verkocht de aanvaller drie jaar geleden nog voor vijftien miljoen euro aan Sevilla.

Voor hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij is de komst van De Jong 'een absolute topprioriteit'. De Eindhovenaren kunnen in de spitspositie wel een versterking gebruiken. Eran Zahavi is vertrokken, terwijl het nog maar de vraag is of Carlos Vinícius nog terugkeert. Bovendien staat PSV op het punt om Maximiliano Romero van de hand te doen. De Argentijnse aanvaller is op weg naar Racing Club.

Versterkingen

PSV haalde met Boy Waterman maandag de eerste aanwinst binnen, maar er zijn meer versterkingen op komst. Zo staan de Eindhovenaren op het punt om keeper Walter Benítez aan te trekken. Ook wordt er binnenkort een poging gewaagd om Ki-Jana Hoever over te nemen van Wolverhampton Wanderers. Vinícius Souza, die eigendom is van Manchester City, is ook in beeld als mogelijke versterking voor de selectie van Van Nistelrooij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen