'Manchester meldt zich toch al bij Ajax, Eriksen niet naar United'

21 juni 2022, 13:47

Manchester United gaat tóch een zeer serieuze poging wagen voor Antony. De Braziliaanse buitenspeler leek te moeten wachten totdat de Engelse grootmacht een deal heeft met FC Barcelona over Frenkie de Jong, maar Erik ten Hag lijkt zijn eerste zomeraanwinst te willen presenteren met Antony.

Dat schrijft geruchtenmedium The Sun én ESPN dinsdag althans. Volgens de boulevardkrant reist een afvaardiging van Manchester United vandaag (dinsdag) af naar Amsterdam om te spreken met Antony en de laatste plooien glad te strijken in de deal met Ajax. Er zou zo'n 46 miljoen euro betaald gaan worden voor de buitenspeler.

Ook El Mundo Deportivo maakte melding van de serieuze belangstelling van Manchester United in Ajax-buitenspeler Antony. Vooralsnog is er nog geen enkele inkomende transfer te melden sinds het aantreden van Ten Hag, in tegenstelling tot onder meer Arsenal, Manchester City en Liverpool, die allen wel actief zijn op de transfermarkt.

Lees ookFrenkie-soap rond United goed nieuws voor Ajax én Feyenoord

Eriksen niet naar Manchester

Minder goed nieuws kwam er ook voor Ten Hag, want middenvelder Christian Eriksen heeft aangegeven niet naar Manchester United te willen, zo schrijft The Guardian. De Deen wil bij voorkeur of bij Brentford te blijven óf naar zijn oude club Tottenham Hotspur terugkeren. Daarmee lijkt een gang naar Old Trafford voorlopig van de baan voor Eriksen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen