Toekomst van John van den Brom ligt mogelijk in Polen

10 juni 2022, 09:58

John van den Brom vervolgt zijn carrière mogelijk in Polen. De 55-jarige trainer is volgens Poolse media in gesprek met Lech Poznán, de kampioen van de Ekstraklasa.

Lech Poznán is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer en zou de voorbije tijd ongeveer zestig sollicitaties hebben ontvangen. De namen van Sven-Göran Eriksson, Alan Pardew en Jorge Simão worden genoemd, maar Van den Brom lijkt op dit moment een van de belangrijkste kandidaten om in Poznán aan de slag te gaan.

Hoewel het eerste gesprek tussen Van den Brom en Lech Poznán positief is verlopen, is het nog wel de vraag of de kampioen van Polen aan de financiële eisen van de trainer kan voldoen. Van den Brom was tot voor kort werkzaam in Saoedi-Arabië bij Al-Taawoun, waar hij al na vijf weken werd ontslagen.

Daarvoor is Van den Brom trainer geweest bij AGOVV, ADO Den Haag, Vitesse, RSC Anderlecht, AZ, FC Utrecht en KRC Genk. Bij de Belgische club werd hij vorig jaar ontslagen omdat de sportieve resultaten tegenvielen.

ACTIE: Wint Feyenoord van Sparta zondag? Dan win je €100,00 met één euro inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen