Volgende club meldt zich voor Götze: CL lonkt bij Duitse terugkeer

17 juni 2022, 13:55
Volgende club meldt zich voor Götze: CL lonkt bij Duitse terugkeer

Mario Götze heeft er opnieuw een optie bijgekregen. De Duitser is deze zomer door een clausule in zijn contract voor vier miljoen euro op te halen bij PSV en kan daarmee op veel interesse rekenen. Door de interesse van Eintracht Frankfurt is ook een terugkeer naar de Bundesliga nu een optie geworden. 

De vraag lijkt al lang niet meer of PSV Mario Götze kwijt gaat raken, maar aan wie. De verwachting was dat hij Roger Schmidt achterna zou reizen naar Benfica, maar die stap is inmiddels lang niet zo zeker meer als eerder werd geschetst. Portugese media schreven zelfs dat de club door de salariseisen van de Duitser definitief is afgehaakt. Dat biedt mogelijkheden voor andere kandidaten, zoals dus ook Eintracht Frankfurt.

Het was BILD dat vrijdagmiddag meldde dat een terugkeer naar Duitsland een serieuze mogelijkheid is. Götze zou inmiddels met de club in gesprek zijn. In het verleden heeft hij al aangegeven graag Champions League-voetbal te willen spelen, wat de stap extra interessant maakt. Eintracht Frankfurt legde afgelopen seizoen beslag op de Europa League, waarmee het automatisch instroomt in de groepsfase van het hoogste Europese toernooi. PSV en Benfica moeten zich eerst via de voorronde zien te kwalificeren.

Overigens liggen er nog altijd meer kapers op de kust. Naar verluidt zien ook AC Milan en Inter Miami Götze als een interessante optie. 

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen