Hoop voor Ajax? "Ze laten soms puntjes liggen tegen mindere teams"

12 oktober 2022, 13:18

Ruud Krol verwacht dat Ajax een moeilijke avond gaat beleven in Italië. De Amsterdammers nemen het woensdagavond in de groepsfase van de Champions League op tegen Napoli, dat vorige week nog met 1-6 te sterk was. Krol speelde bij beide ploegen en verheugt zich op de kraker in Napels.

Ondanks de enorme afstraffing van afgelopen week verwacht Krol dat Ajax een kans maakt. "Napoli laat af en toe thuis wat puntjes liggen tegen mindere teams", zegt hij tegen Ajax TV. Er liggen denk ik wel mogelijkheden voor Ajax. Maar het zal denk ik een heel lastige wedstrijd worden voor ze", aldus de oud-verdediger, die twaalf jaar voor Ajax speelde en vier seizoenen het shirt droeg van Napoli.

Als geen ander kent hij daardoor de kracht van de Italiaanse koploper. ''Napoli heeft ook een meelevende groep supporters. Op de Curva A en de Curva B bijvoorbeeld. Daar zorgen ze voor een goede atmosfeer. Die sfeer ie belangrijk voor Napoli. Dat kan de ploeg wel over een bepaald punt heen helpen. Napoli speelt natuurlijk thuis. Het is een moeilijke tegenstander voor Ajax."

Napoli is een geduchte tegenstander, denkt Krol. "Napels pakt je, ordinair gezegd, bij de strot. Dan wil je ook op het veld demonstreren dat je van de mensen houdt. Dat je liefde voor ze hebt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen