Oranje-opponent Qatar wint mysterieus oefenduel richting WK

5 november 2022, 23:44
Foto: © ProShots

Waar de meeste WK-gangers nog aan de laatste wedstrijden met hun club bezig zijn, werken de internationals van Qatar al volop toe naar het toernooi in hun land. Zo speelde de tegenstander van Oranje zaterdagavond een oefenduel tegen Panama. Buiten de uitslag - een 2-1 zege voor Qatar - is er echter maar weinig bekend.

Zo maakte Qatar voorafgaand aan het duel in het Estadio Municipal de Marbella geen opstelling bekend. Zo is dus niet bekend wie er speelden, laat staan wie de doelpuntenmakers waren. Wel was duidelijk dat de beide Qatarese treffers in de eerste helft kort na elkaar vielen. Na rust deed middenvelder Yoel Barcenas uit een strafschop iets terug namens Panama, maar de zege was dus voor Qatar. 

Qatar speelde de afgelopen weken al twee andere oefenwedstrijden, waarbij de doelpuntenmakers wel bekend waren. Zo zorgde Hasan Al Haydos er met twee benutte penalty's voor dat het land op 23 oktober met 2-0 won van Guatemala. Een week later eindigde de wedstrijd tegen Honduras in 1-0 door een goal van Ali Almoez. Komende woensdag staat er voor Qatar om 18:30 uur nog een wedstrijd tegen Albanië op het programma. 

WK 2022

Qatar trapt het WK op zondag 20 november om 17:00 uur af met de wedstrijd tegen Ecuador. Vervolgens wacht op 25 november de ontmoeting met Senegal, en sluit het land de groepsfase op 29 november af tegen Oranje. Voor Nederland zelf begint het toernooi op 21 november met dé kraker uit poule A tegen Afrika Cup-winnaar Senegal. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

HenkVoetbalbier
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Nipt winnen van Panama en Guatemala en Honduras. Indrukwekkend!!! Dan ben je echt titelkandidaat nummer 1. We kunnen onze borst nat maken in de poule.

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ik hoop dat oranje in de wedstrijd tegen die huichelaars/omkopers dubbele cijfers gaan schrijven. En dat deze voor de komende 50 jaren in de boeken blijven staan😈

0laf
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Ik hoop dat het WK geruisloos voorbijgaat. Who gives a f.ck.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Na het wk hoor je niks meer over de mensenrechten daar. Dan zoekt men weer iets anders . Zo zit de deugmaatschappij in elkaar

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen