Tienklapper in Alkmaar eindigt gelijk, Droomdebuut Danjuma | FCUpdate Recap

29 januari 2023, 00:30   Bijgewerkt: 28 januari 2023, 23:23
Tienklapper in Alkmaar eindigt gelijk, Droomdebuut Danjuma | FCUpdate Recap

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 28 januari.

AZ morst dure punten in knotsgek spektakelstuk tegen FC Utrecht

AZ en FC Utrecht hebben zaterdagavond reclame gemaakt voor de Eredivisie. De ploegen van Pascal Jansen en Michael Silberbauer sloten hun onderlinge wedstrijd in het AFAS Stadion af met een bijzonder 5-5 gelijkspel. De Alkmaarders verspeelden daarmee wel twee dure punten in de strijd om de landstitel. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Braziliaans voetbaltrio bezorgt Ten Hag kwartfinale van de FA Cup

Manchester United heeft zaterdagavond ten koste van Reading FC de kwartfinale van de FA Cup bereikt. Op Old Trafford was een dubbelklapper van Casemiro en een knap doelpunt van Fred genoeg voor de overwinning voor de ploeg van trainer Erik Ten Hag (3-1). Het hele artikel lezen? Klik hier!

'Feyenoord klopt in zoektocht naar middenvelder aan bij Sparta'

Feyenoord hoopt zich naar verluidt te gaan versterken met Sven Mijnans. De aanvallende middenvelder staat momenteel nog onder contract bij Sparta Rotterdam, maar de stadgenoot wil hem graag wegplukken van Het Kasteel. Er zijn echter meer kapers op de kust voor de 22-jarige Mijnans. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Van der Vaart genadeloos: 'Schreuder's grootste fout was Tadic de voorkeur geven'

Rafael van der Vaart begrijpt dat Ajax Alfred Schreuder heeft ontslagen. Hoewel de voormalig Ajax-middenvelder de kwaliteiten van Schreuder onderstreept, staat Van der Vaart niet achter enkele keuzes die de trainer maakte gedurende zijn tijdperk in Amsterdam. Bij Ziggo Sport geeft hij zijn reactie op het onvermijdelijke ontslag. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Droomdebuut! Danjuma heeft eerste treffer voor Spurs te pakken

Arnaut Danjuma heeft zaterdagavond op geweldige wijze zijn debuut gemaakt voor Tottenham Hotspur. De aanvaller werd eerder deze week op huurbasis overgenomen van Villarreal en sloeg in zijn eerste wedstrijd meteen toe. In de strijd om de FA Cup ging Tottenham op bezoek bij Preston North End. Danjuma kwam in de zeventigste minuut binnen de lijnen en maakte in de slotfase meteen zijn eerste doelpunt voor The Spurs. De Londenaren wonnen met 0-3, de andere twee treffers kwamen op naam van Son Heung-min. Het hele artikel lezen? Klik hier!

'Heerenveen verkoopt sterkhouder voor megabedrag aan Lyon'

Amin Sarr (21) neemt mogelijk op korte termijn afscheid van SC Heerenveen. De Zweedse aanvaller staat in de nadrukkelijke belangstelling van Olympique Lyon, die naar verluidt bereidt zijn om een bedrag tussen de twaalf en dertien miljoen euro te betalen voor zijn diensten. Het hele artikel lezen? Klik hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen