Yaël Isabelle en Sanne Sont halen uit: bekende voetballers zijn 'viespeuken'

30 maart 2023, 00:30   Bijgewerkt: 30 maart 2023, 00:44
Yaël Isabelle en Sanne Sont halen uit: bekende voetballers zijn 'viespeuken'

In de podcast Amsterdamse Mokkels hebben Yaël Isabelle en Sanne Sont een boekje opengedaan over de manier waarop voetballers bekende vrouwen benaderen op sociale media. Ze worden geregeld benaderd door voetballers, zelfs als die getrouwd blijken te zijn. 

Sanne Sont, een Nederlandse voormalig deelnemer aan de Vlaamse versie van De Bachelor, noemt voetballers 'een stelletje viespeuken'. "Die bekijken dan al je Stories en gaan je niet volgen, of dan gaan ze je verhaal liken." Yaël Isabelle, bekend van de Nederlandse versie van De Bachelor, vult aan: "Ja, en van die vuurtjes (emoji's, red.) eronder… Maar ik ben daar niet gevoelig voor, dus tyf gewoon op."

Sanne reageert: "Ik had er laatst ook weer een paar hoor, een paar pottenkijkers in m'n stories. Wel echt hele bekende voetballers." Ze stuurde een screenshot van een van de voetballers naar Yael, die op zijn profiel besloot te kijken. "Hij is gewoon getrouwd. Nou, dan ben je toch wel een schoft, jongen."

Reacties

JohanRieks15
Link gekopieerd!
avatar

Wie zijn dit , als je de botox en de fillers er uit laat lopen zijn het gewoon van die druipkaarsen . Totale nobodys...

1
soccerscout
Link gekopieerd!
avatar

Nu moeten die Mokkels eens ophouden hoor, waarom.zitten ze dan op dat asociale media , toch niet om om te kijken hoe ze brood moeten bakken, dus, Twee kijven, Twee schuld 😉🤫

1
infielder
Link gekopieerd!
avatar

Deze mensen leven hele dag op Instagram en daarna janken, doe iets aan jezelf of aan je levenstijl

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Ja fc update glijdt steeds verder naar beneden

Jeffrey1970
Link gekopieerd!
avatar

Ik vind dat de vrouwen en mannen een beetje doorslaan, als je een bn'er bent, en je vind iemand leuk, zeg dan gewoon hier heb je mijn nummer bel me, kunnen we wat afspreken , ga niet op sociale media uitleggen hoe en waarom, wees duidelijk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen