Ajax en AZ hebben vizier gericht op hetzelfde transferdoelwit

16 april 2023, 17:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax en AZ hebben samen met Club Brugge, Fiorentina en Eintracht Frankfurt interesse in het Zweedse talent Carl Gustafsson van Kalmar FF, althans dat meldt het Zweedse Sportbladet. De middenvelder zou graag naar het buitenland willen vertrekken. 

Gustafsson speelt bijj Kalmarr FF in Zweden en heeft al zijn debuut gemaakt voor de nationale ploeg van datzelfde land. Zaterdagavond speelde zijn club tegen BK Häcken en daar blonk de middenvelder onder toeziend oog van een hoop scouts uit, waaronder scouts van Ajax en AZ. 

Artikel gaat verder onder video

De middenvelder wil tegenover Sportbladet niet veel kwijt over zijn toekomst. “Ik begrijp waarom er naar mijn toekomst wordt gevraagd. Als ik een stap maak, moet alles goed passen, de juiste club, de juiste competitie en Kalmar FF moet ook tevreden zijn. Er is geen haast.” 

Een overstap binnen Zweden behoort ook nog tot de mogelijkheden, maar die kans lijkt klein. Gustafsson wil eigenlijk alleen naar het buitenland of anders gewoon bij Kalmar FF blijven. Hoe serieus de interesse van Ajax en AZ is, is niet duidelijk. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Williamremert
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax ken zich beter richten op de verdediging. Want dat is niet normaal slecht er is geen leider er is geen fatsoenlijke op bouwer. En wat ze met Duitser als technische directeur doen weet ik ook niet die is overal weg gestuurd

BollaReus
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja Schuurs, Botman en Bakker had Ajax ze er uit gegooid, die stommelingen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen