KNVB zet Serdar Gözübüyük op kraker tussen PSV en Ajax

17 april 2023, 18:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Serdar Gözübüyük fluit komende zondag de Eredivisie-kraker tussen PSV en Ajax. Dat heeft de KNVB maandagavond bekendgemaakt.

De 37-jarige Gözübüyük krijgt in het Philips Stadion ondersteuning van grensrechters Erwin Zeinstra en Johan Balder en vierde official Martin van den Kerkhof. Pol van Boekel (VAR) en Rogier Honig (assistent-VAR) kunnen vanuit Zeist te hulp schieten.

Het wordt voor Gözübüyük de derde keer dat hij een wedstrijd tussen PSV en Ajax fluit. Bij zijn debuut op 10 februari 2021 trok Ajax in de kwartfinale van de KNVB Beker aan het langste eind (2-1). Toen Gözübüyük een half jaar later weer een duel tussen Ajax en PSV leidde, wonnen de Amsterdammers met liefst 5-0.

Artikel gaat verder onder video

PSV en Ajax zijn nog niet uitgeschakeld in de titelrace, maar richten zich in eerste instantie op de tweede plaats. Die geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de voorrondes van de play-offs. Beide clubs staan na 29 wedstrijden op 62 punten. Het doelsaldo is in het voordeel van Ajax (+50 om +43).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou bij voorbaat loopt de wedstrijd alweer uit de hand.

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt en dan gaat psv winnen

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En dan daarnaast ook nog van Boekel als VAR aanstellen is een garantie voor een dubbele aflevering van Comedy Capers. Popcorn !

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ALLE kneusen bij elkaar

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Er loopt daar niks goeds in zeist dus ja . Nijhuis en een stel die hem na doen slaan door dat alles mag ,en dus mag er te veel En een stel slaan weer door dat niks mag ,en alles stil ligt . Er is geen middenweg meer ..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen