Lewandowski spreekt duidelijke taal over Barça-terugkeer Messi

11 april 2023, 17:16   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Robert Lewandowski (34) is met FC Barcelona hard op weg naar de eerste Spaanse landstitel sinds het seizoen 2018-2019. Dinsdag heeft de Poolse topspits zich uitgelaten over de plannen van zijn club om icoon Lionel Messi (35) terug te halen naar Camp Nou. 

"Messi hoort bij Barcelona en als hij terugkeert zou dat iets ongelooflijks zijn", sprak Lewandowski bij een boekpresentatie. "We weten dat Barcelona zijn thuis is." Hoewel het onduidelijk is of de financieel geplaagde club ruimte heeft om de verloren zoon in de armen te sluiten, hoopt Lewandowski dat het daar van gaat komen. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren, maar ik hoop dat we volgend seizoen samen kunnen spelen."

Artikel gaat verder onder video

Afgelopen zondag speelde Lewandowski met Barcelona teleurstellend gelijk tegen Girona. Omdat rivaal Real Madrid een dag eerder in eigen huis verloor van Villarreal liep de club tóch uit in de strijd om de landstitel. Met nog tien speelronden te gaan bedraagt de voorsprong van de Catalanen liefst dertien punten. 

Toch weigert de Pool zich al rijk te rekenen. "We zijn gefocust op La Liga en er zijn nog genoeg punten te verdienen, maar we denken niet aan het verschil met Real." Waar Lewandowski nog als een speer aan het seizoen begon, met onder meer een serie van zes duels met negen doelpunten in de competitie, blijft zijn productie na de winterstop wat achter. Daar heeft hij wel een verklaring voor: "Het WK maakt het lastig voor veel spelers", aluds Lewandowski. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

messi terug bij barca klinkt allemaal leuk en aardig maar ik denk dat ze bedoelen dat lewandowski dan weg moet en messi er voor in de plek..maar ergens krijgt barca de deksel al op zn neus..ik heb t idee dat ze messi al afgeschreven hadden omdat er geen champions leugue titels meer bij kwamen en toen won hij ineens t wk terwijl hij bij psg voetbalt..en nu komt barca met hangend epootjes terug , messi messi kom alsjeblieft weer bij ons voetballen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen