Derksen haalt genadeloos uit: ‘Dan zit die arrogante Van Hooijdonk 's avonds bij Studio Voetbal…'

23 mei 2023, 22:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De Telegraaf pakte afgelopen zondag uit met het bericht dat de positie van hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij bij PSV wankel is. Jeroen Kapteijns van het dagblad meldde dat meerdere dragende spelers van de Eindhovense club intern hebben geklaagd over de werkwijze van Van Nistelrooij. Pierre van Hooijdonk nam de berichtgeving van Kapteijns diezelfde avond bij Studio Voetbal met een korrel zout, hetgeen tot grote ergernis van Johan Derksen heeft geleid.

"Dan zit die arrogante Van Hooijdonk 's avonds bij Studio Voetbal. 'Ha-ha, het is staat in De Telegraaf, hè.' Zo van: het oude liedje, een sensatiekrant en zo... Nou, De Telegraaf is op momenteel qua nieuwsgaring en columnisten een uitstekende krant”, briest Derksen dinsdagavond in Vandaag Inside.

Artikel gaat verder onder video

Het verbaasde Derksen dat PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad, dat net als het Algemeen Dagblad onder De Persgroep valt, het nieuws over de wankele positie van Van Nistelrooij niet als eerste bracht. “Bij het Algemeen Dagblad lagen ze te slapen. Daar hebben ze niks. Die krijgen dan op hun klote. Er moet een verhaal in Eindhoven gemaakt worden. En dat verhaal wordt dan gemaakt door de PSV-watcher, Rik Elfrink, die daar namens het Eindhovens Dagblad iedere dag zit."

“Maar Elfrink is zoveel supporter, als die wat opvangt dan schrijft hij het niet”, vervolgt Derksen. “Die moet dan een dag na een krant uit Amsterdam, terwijl hij er bovenop zou moeten zitten, melden dat eigenlijk alles wat in De Telegraaf stond juist was. Een Amsterdamse krant komt daar een dag langs en heeft het verhaal, terwijl Elfrink daar iedere dag over de vloer komt en het niet weet... Die moet het geweten hebben. Het is echt niet te geloven hoor! Luie en clubgebonden journalisten die niet de gebeurtenissen rondom een club naar buiten brengen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Vlear
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En de Telegraaf is Ajax-fan Zij proberen onrust te stoken in het PSV-kamp. Dat van Hooijdonk arrogant is klopt wel.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De Telegraaf stookt overal onrust. Als bij Ajax een nieuwe trainer binnenkomt beginnen ze direct aan zijn poten te zagen. Als het aan Driessen ligt zou diegene al ontslagen zijn voordat 'ie één training heeft geleid. Het zijn gewoon aasgieren.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Derksen neemt het gewoon op voor zijn vriendje Valentijn Driessen. Ik kan me prima vinden in de woorden van Van Hooijdonk. Driessen voert de ene vete na de ander en beperkt zich zelden tot de feiten. Mike Verweij zit er tijdens transferperiodes ontzettend vaak naast en beschuldigt ook nog een regelmatige andere journalisten van onjuiste posts op twitter. Die journalisten blijken dan later gewoon gelijk te hebben.

cor beau
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

PSV heeft Ruud gewoon genaaid. Hooijdonk heeft zich in de berichtgeving vergalopeerd. Alle media vergissen zich wel eens, maar als je ze dan negeert zonder goede reden hebben ze net gelijkt. Oeps, arrogantie. Bij PSV is dat verhaal niet anders. Ongelooflijke missers.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen