'Er lopen een paar achterbakse hondenkoppen rond bij PSV'

28 mei 2023, 11:04
Foto: © ProShots

Hans Kraaij jr. denkt dat Ruud van Nistelrooij er goed aan heeft gedaan om te vertrekken bij PSV. De journalist vindt dat de trainer terecht verbolgen was over een aantal van zijn spelers, die via hun zaakwaarnemers bewust informatie lekten naar De Telegraaf.

Tijdens Goedemorgen Eredivisie op ESPN ging hij zondagochtend in op het gerucht dat Van Nistelrooij al eerder op het punt had gestaan om op te stappen bij PSV. Kraaij bevestigt dat gerucht en meldt bovendien wanneer dat gebeurde. "Na een nederlaag bij Twente wilde hij er al mee stoppen", doelt Kraaij op het 2-1 verlies dat PSV al tijdens de vijfde speelronde in september te slikken kreeg.

Artikel gaat verder onder video

Volgens Kraaij heeft een deel van de spelersgroep de vertrokken oefenmeester "een dolk in de rug" gestoken door via hun zaakwaarnemers informatie te lekken naar media. "Ik denk dat hij wel heel erg teleurgesteld is in een aantal spelers. Hij weet inmiddels welke spelers en zaakwaarnemers contact hebben gehad met De Telegraaf." 

Kraaij denkt dan ook dat  Van Nistelrooij de enige juiste beslissing nam door deze week zijn vertrek aan te kondigen. "Dit heeft hem echt heel veel pijn gedaan, en ik vind het heel verschrikkelijk goed dat hij is opgestapt. Alle mensen die zeggen: 'Had hij niet vijf dagen kunnen wachten?', die begrijpen het niet. Dan wacht je geen vijf seconden, niet meer met die gasten werken. Wegwezen! Er lopen een paar achterbakse hondenkoppen rond daar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
avatar

En zeg er ook maar gelijk bij dat de media van de Telegraaf net zo achterbaks is. Als zij goede journalistiek bedrijven, hadden ze man en paard genoemd. Maar ja dan kunnen ze geen achterbakse journalitiek meer bedrijven.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
avatar

Ben het vaak niet eens met kraaij Jr. maar in dit geval absoluut wel. De PSV leiding heeft zich hier van hun meest slechtse kant (niet) laten zien. Een coach op deze manier laten vallen en geen enkele steun geven geeft het bestuur een vet brevet van onvermogen. Toekomstige coaches van PSV; "Bezit eer ge begint bij PSV onder deze leiding" !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen