Jurriën Timber bevestigt het duidelijke verschil tussen Feyenoord en Ajax: 'Dat zit bij hen gewoon veel beter'

22 mei 2023, 21:32   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Jurriën Timber zag vorige week aartsrivaal Feyenoord het kampioenschap binnenslepen. De Ajax-verdediger is maandagavond te gast bij het praatprogramma Rondo van Ziggo Sport, en krijgt op een gegeven moment de vraag wat trainer Arne Slot nou precies zo goed doet bij de Rotterdammers. 

“Ik denk dat het al vaker is gezegd. Als je echt naar de individuele spelers kijkt, denk ik dat wij (Ajax, red.) de betere spelers hebben. Maar als je echt kijkt naar het team, dan zit het bij Feyenoord gewoon beter in elkaar”, begint Timber. “Dat kon je zien in de tweede helft tegen Feyenoord”, gaat de Ajacied verder. 

Artikel gaat verder onder video

Het broertje van Jurriën Timber, Quinten Timber, is sinds dit seizoen speler van Feyenoord. Wytse van der Goot vraagt of het inderdaad zo is dat er een beter teamgevoel is bij de Rotterdammers. "Hebben jij en je broer het hierover?", vraagt de Ziggo Sport-presentator. “Zeker, ik ben natuurlijk ook benieuwd hoe Slot te werk gaat. Maar ik hoor natuurlijk ook van andere verhalen. Owen (Wijndal, red.) heeft bijvoorbeeld ook onder hem gespeeld. Hij was ook altijd wel lovend over hem”, reageert Timber. 

In de nieuwste FCUpdate Podcast spreken host Stan Timmerman en redacteur Frank Hoekman over de wedstrijd tussen Ajax en FC Utrecht, het optreden van Jorrel Hato en het uitfluiten van Edwin van der Sar. "Als Ajax vierde wordt, zijn de successupporters weg. Dat zijn er nogal wat."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen