Ajax krijgt slecht nieuws van zaakwaarnemer begeerde Kudus

23 mei 2023, 07:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Mohammed Kudus speelt zondag tegen FC Twente misschien wel zijn laatste wedstrijd in het shirt van Ajax. Zijn zaakwaarnemer Jennifer Mendelewitsch bevestigt de interesse van vele clubs en denkt dat het voor de Ghanees het juiste moment is om te vertrekken. 

Vorige zomer wilde Kudus ook al vertrekken, maar toen hield Ajax hem nog aan zijn contract. “Ik denk dat het voor zowel Ajax als voor Mohammed het beste is dat hij nu een transfer maakt. Dit is het goede moment”, zegt Mendelewitsch tegenover De Telegraaf

Artikel gaat verder onder video

Ajax wil de speler nog niet kwijt en probeert dan ook alles om Kudus langer te binden aan de club. “Hij heeft een voorstel om zijn contract tot de zomer van 2026 te verlengen naast zich neergelegd”, meldt de zaakwaarnemer. 

Kudus wordt in Engeland aan veel clubs gelinkt. Zo zouden Arsenal, Manchester United en Newcastle United interesse hebben in de international van Ghana. Mendelewitsch wil de namen van de clubs niet bevestigen en ook over de transfersom, naar verluidt 45 miljoen euro, wil ze niks zeggen. “Wat ik wel kan zeggen, is dat er na het WK en dit seizoen heel veel belangstelling is voor Kudus.” 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Over overschatte spelers gesproken. Veel geschreeuw weinig wol deze "vedette in de dop".

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker laten gaan, zie er echt totaal geen potentie in.

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die jongen kan nog geen drie goede wedstrijden achter elkaar spelen. Kudus is echt een speler waar je een hele leuke YouTube video van kunt maken, maar dat is totaal geen reflectie van wat hij wekelijks laat zien.

Omar de Wijze
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

idd, met 3 miljoen is ie dik betaald

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen