Spierings dicht bij PSV; geïnteresseerd Ajax en Feyenoord vissen achter het net

27 mei 2023, 11:51
Foto: © ProShots

Stijn Spierings is hard op weg naar PSV. De middenvelder gaat transfervrij vertrekken bij Toulouse en zijn onderhandelingen met PSV bevinden zich in de afrondende fase. Dat meldt FCUpdate-journalist Mounir Boualin op basis van bronnen uit Frankrijk.

Spierings werd eerder gelinkt aan zowel Feyenoord als Ajax, maar het ziet ernaar uit dat PSV aan het langste eind gaat trekken. Dat is een welkome opsteker voor de club die in een crisissituatie verkeert na het opstappen van trainer Ruud van Nistelrooij.

Artikel gaat verder onder video

Spierings is bezig aan zijn derde seizoen in dienst van Toulouse. Hij speelde 110 officiële wedstrijden voor de club en treedt dit seizoen meestal op als controlerende middenvelder. Vorige maand won Spierings met Toulouse de Coupe de France en gaf hij een assist in de gewonnen finale tegen Nantes (1-5).

De middenvelder werd opgeleid door AZ en kwam voor zijn Franse avontuur uit voor Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk en Levski Sofia. Hij staat bekend als een van de beste balveroveraars van Europa. In de Ligue 1 veroverde geen enkele veldspeler dit seizoen meer ballen dan Spierings (332).

Branco van den Boomen
Ook een ploeggenoot van Spierings kan de overstap maken de Eredivisie-top. Branco van den Boomen is in gesprek met Ajax en ook die gesprekken lopen voorspoedig. Daar lees je meer over in dit artikel

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
avatar

Moeilijk om in te schatten of deze jongen een toegevoegde waarde is voor PSV en of hij beter is dan wat er nu al speelt. Met een transfervrije status kun je de gok wel nemen

gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Ach ja is maar af te vragen of ajax en feyenoord wel geinterresseerd waren he . Met de media die wij hebben

Performance
Link gekopieerd!
avatar

wel interessant hoe Feyenoord af en toe een balletje opgooit bij zogenaamde interesse in een bepaalde speler, schudden zij in ieder geval lekker de boel op terwijl hun werkelijke interesse ergens anders ligt wetende dat de Top 4 in de zelfde vijver aan het vissen is, mooie afleidingsmanouvre, kijk naar Ajax vorig seizoen, alle ogen van Feyenoord waren gericht op 2 spelers die zij zogenaamd graag wilden hebben waaronder Grillitsch, Ajax wist niet hoe snel zij moesten zijn om Feyenoord af te troeven op de laatste dag dus dachten een slag te slaan, wij weten allemaal hoe het seizoen is verlopen, Ajax gewoon 4e, geen enkele prijs en het is Feyenoord die nu eens voor het eerst lacht, maatten naaier Ajax dit seizoen op DERTIEN punten achterstand gezet, misschie na vanmiddag wel Zestien, zegt genoeg over de scouting van beide ploegen, ons seizoen kan niet meer stuk, Trots op ons cluppie

JasperDaams07
Link gekopieerd!
avatar

Achter het net vissen....? Heb van enige interesse aan Feyenoordzijde weinig meegekregen....

1
gtsb
Link gekopieerd!
avatar

Nederlandse media kennende zal hij uiteindelijk bij az tekenen 🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen