Twitteraars verbaasd door Noorse vlag Haaland; Youri Mulder heeft het antwoord

17 mei 2023, 23:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Erling Haaland zorgde woensdagavond voor verbaasde blikken door zichzelf in een Noorse vlag te wikkelen na het bereiken van de Champions League-finale met Manchester City. Dergelijke taferelen zie je normaal gesproken pas wanneer spelers een prijs hebben gewonnen, maar Haaland droeg de vlag omdat 17 mei een nationale feestdag is in Noorwegen.

Op Twitter klonk bij internationale voetbalfans verbazing over de beelden: sommige fans vonden dat Haaland 'had moeten wachten tot de prijs was gewonnen'. De beelden kwamen ook voorbij op Ziggo Sport, waarna Youri Mulder vanuit huis een appje stuurde naar presentator Wytse van der Goot om de situatie uit te leggen. "Ik kreeg een appje van Youri Mulder binnen: het is een nationale feestdagen in Noorwegen vandaag, vandaar de vlag", zei Van der Goot. Mulder had in het verleden een relatie met de Noorse Nina Freidher, met wie hij twee kinderen heeft.

Artikel gaat verder onder video

Op 17 mei wordt herdacht dat in 1814 in Eidsvoll overeenstemming werd bereikt over de Noorse Grondwet. De keuze van Haaland heeft er dus niet mee te maken dat hij op de zaken vooruitloopt;. Manchester City versloeg Real Madrid woensdagavond met 4-0, na het eerdere 1-1 gelijkspel in het Santiago Bernabéu. Op 10 juni wacht in Istanbul de finale tegen Internazionale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

larsko
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker belangrijk...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen