Ajax-fans ontsteken in woede na aankondiging: 'Wat een ontzettend slecht nieuws, zeg'

5 juni 2023, 18:53
Foto: © ProShots

Ajax en Replay hebben de samenwerking tot minimaal 2027 verlengd. Het Italiaanse merk kleedt sinds 2020 de spelers als ze op weg zijn naar wedstrijden, alsmede de directie en medewerkers van de club die rondom wedstrijden in functie zijn.

Uit de tussentijdse verlenging van de samenwerking spreekt volgens Menno Geelen vertrouwen. "Bij de aankondiging van ons partnership sprak Replay over de internationale familie waarin we werden opgenomen, samen met onder andere PSG en All Blacks. Dat familiegevoel herkennen we volledig en onze samenwerking voelt erg vertrouwd", aldus de commercieel directeur van Ajax.

Artikel gaat verder onder video

Waar de directie van Ajax blij is met de deal, heerst er onvrede bij de supporters. "Jammer! Waar je met een prachtig maatpak bij wijze van spreken vooraf al met 1-0 voorstaat, sta je met die puberale outfit al met 1-0 achter", reageert iemand op de aankondiging. "Als ze iets nieuws maken prima, maar de selectie liep compleet voor lul in die gevangenispakken van ze", tweet een ander.

"Wat een vreselijke kutnieuws dit. Zijn er serieus mensen die die kleding mooi vinden waarin ze lopen voor en na de wedstrijd? En waarom een heel seizoen het zelfde kledij aan? In het 'normale' leven doe ik toch ook niet elke zondag het zelfde aan?", vraagt weer een ander zich af. "Wat een ontzettend slecht nieuws zeg. Geef die gasten gewoon (iets in de richting van) een pak", klinkt het ook.

Reacties

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
avatar

Kleding maakt de (sport)man maar de (Ajax) supporters vinden er geen bal aan 😂

1
Freakes
Link gekopieerd!
avatar

Als ze kampioen waren geworden was dit de beste deal ever. Zo zie je maar hoe opportunistisch de fans van die provincieclub zijn. Mss dat de dames ook nog een feestje hadden gekregen. Wie weet…

1
Lekker bezig
Link gekopieerd!
avatar

Waar mensen zich druk om maken...

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
avatar

Als er over het weer niets te klagen valt dan zoeken ze gewoon iets anders om over te klagen. Al zouden ze naakt gaan lopen wat natuurlijk geen gezicht is maakt het mij nog niets uit, lekker boeiend.

Eindhovendunkin18
Link gekopieerd!
avatar

Goed onderzoek ook. 3 screenshotjes van een reactie op Twitter. Zo kan je op alles wel een sensatie stuk schrijven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen