Ajax-fans zeggen allemaal hetzelfde na vertrek van Heitinga

18 juni 2023, 18:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax heeft zondag officieel afscheid genomen van John Heitinga. De oefenmeester werd vervangen door Maurice Steijn, maar voor hem is geen rol meer te vinden binnen de club. En dus moet hij in navolging van een aantal andere clubiconen de Johan Cruijff Arena verlaten en daarover zijn de fans van Ajax eensgezind: het clubicoon had een beter afscheid verdiend.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het kan een beste man zijn heitinga Maar totaal ongeschikt voor het eerste van ajax Hij heeft het ook niet goed gedaan Tweede van ajax 15 plek Dus ik snap de ophef er niet over

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

hieraan kun je zien dat die RvC geen knip voor de neus waard is. Zij lullen om mensen aan te stellenmet het AjaxDNA, maar z jagen alle clubiconen weg. Die denken alleen maar aan hun eigen functie en de centen die zecdaar voor opkunnen strijken. De grootste graaier is die KNVBman Jan van Halst, die overal al is weggeschopt. Ben geen Ajaxfan , maar dit vind ik in en in triest

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit verhaal heeft natuurlijk wel twee kanten. Ja Ajax had Heitinga niet moeten vragen en beter moeten handelen. Heitinga (en Rob Jansen) hadden echter ook beter moeten weten dan dit. Het risico van een enorm valse start van je trainersloopbaan is enorm als je als interim een dolend team overneemt.

Wilco25
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar gaat dit mis: voetballers in een managementfunctie plaatsen omdat ze een kind van de club zijn (Vd Sar). Heeft laten zien dat hij geen manager is, zeker wanneer het moeilijk wordt. Succes dan ga je vanzelf mee in de polonaise, maar je kwaliteit komt pas echt boven als er "stront aan de knikker is". Daarnaast hadden de mensen om Heitinga heen, hem moeten beschermen tegen dit drama. Zij wilden denk ik goede sfeer maken , maar dat pakt nu ff anders uit. Dan maar de aanval zoeken en de nieuwe manager voetbalzaken in een kwaad daglicht zetten. Heitinga moet zich realiseren dat hij zijn trainersloopbaan nog kan redden, maar dan wel realistisch moet zijn om in de KKD of 2e divisie in te stappen.

ToniMacaroni
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zoals ik al eerder zei jungs..die duitser gaat Ajax naar de klote helpen..en sneller als jullie denken !!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen