Feyenoord moet vrezen: 'AC Milan wil opvolger Tonali uit De Kuip halen'

23 juni 2023, 10:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

AC Milan staat op het punt verdedigende middenvelder Sandro Tonali kwijt te raken aan Newcastle United. In de zoektocht naar een opvolger zou de halvefinalist van de Champions League van afgelopen seizoen zijn uitgekomen bij Feyenoord: Mats Wieffer wordt in Italië gelinkt aan de Rossoneri.

Journalist Marco Conterio schrijft op Twitter dat de Milanezen in Wieffer (23) één van de twee gewenste middenvelders zien die komend seizoen naar het San Siro zouden moeten komen. Conterio weet te melden dat Milan contact zou hebben opgenomen met de entourage van de speler én Feyenoord om te kijken of een transfer tot de mogelijkheden behoort.

Artikel gaat verder onder video

Wieffer heeft er pas één seizoen in het shirt van Feyenoord opzitten, maar brak daarin op spectaculaire wijze door. Nadat de Rotterdammers hem in de zomer voor een kleine zes ton hadden overgenomen van het kleine broertje Excelsior begon zijn seizoen door een gescheurde enkelband buiten het veld. Eenmaal hersteld kreeg de verdedigende middenvelder mondjesmaat speeltijd van trainer Arne Slot, maar na de winterstop draaiden zijn kansen door de blessure van Quinten Timber.

Met Wieffer op het middenveld denderde Feyenoord door richting de landstitel én Europees succes. In de halve finale van de Europa League bleek AS Roma echter te sterk over twee wedstrijden, maar de in Borne geboren middenvelder vestigde definitief zijn naam. In maart volgde een ander voorlopig hoogtepunt in zijn loopbaan; in het EK-kwalificatieduel met Gibraltar (3-0) maakte hij in De Kuip zijn debuut voor het Nederlands elftal. Afgelopen week had hij in beide duels in de Final Four van de Nations League, tegen Kroatië en Italië opnieuw een plek op het middenveld van bondscoach Ronald Koeman.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik denk dat de kans vrij klein is dat ze bij AC Milan weten wie Wieffer is en de kans nog kleiner is dat ze Wieffer op het lijstje hebben staan om een sterspeler te vervangen die voor 70 a 80 miljoen vertrokken is.

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat zegt niets. Iedere (top)ploeg kijkt over zijn eigen landsgrenzen. Feijenoord is kampioen geworden en Wieffer heeft de afgelopen wedstrijden in oranje gespeeld dus dan is het logisch dat hij in de picture staat. Gezien zijn ontwikkeling het afgelopen seizoen is het logisch dat hij in beeld is bij andere topploegen vergelijk het maar met de Ligt.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wieffer zal best in de belangstelling staan . Maar ik geloof niet dat hij vertrekt . Ac milan zal ook niet alleen wieffer op het lijstje hebben. Wieffer zal mogelijk optie 4 of 5 zijn Hij is net een half jaartje goed bezig in de eredivisie ,en een vertrek zou veelste snel zijn ook .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen