Gebroeders Van de Kerkhof niet enthousiast over aanstelling Steijn bij Ajax: 'Die haalt de kerst niet'

19 juni 2023, 14:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Willy en René van de Kerkhof hebben niet zoveel vertrouwen in de nieuwe trainer van Ajax Maurice Steijn. René denkt zelfs dat de voormalig oefenmeester van Sparta Rotterdam de kerst niet gaat halen. Over de aanstelling van Peter Bosz bij PSV zijn de gebroeders wel tevreden. 

“Toen ik het hoorde dacht ik aan een 1 aprilgrap” zegt Willy in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant over de bekendmaking van Steijn naar Ajax. “Maar hij verdient wel het voordeel van de twijfel.” René vindt dat Steijn het goed heeft gedaan bij Sparta, maar de top vraagt wel wat anders, vindt de oud-international. “En de Amsterdamse mentaliteit is toch heel anders. Ik denk dat hij de kerst niet haalt, maar we zullen zien.” 

Artikel gaat verder onder video

In Eindhoven kwam met Bosz ook een nieuwe trainer en dat zien de gebroeders wel zitten. “Misschien is het wel een keer verfrissend dat er iemand zonder PSV-dna voor de groep staat”, denkt René. “Ik verwacht veel van hem.” Broer Willy is het daar eigenlijk wel mee eens. “Het gaat erom dat hij PSV weer een keer kampioen maakt. Dat is veel te lang geleden.” 

Bosz heeft nog wel een aantal versterkingen nodig volgend seizoen. Onder andere Georginio Wijnaldum, Noa Lang en Ricardo Pepi worden genoemd. De gebroeders zien vooral Wijnaldum graag komen, maar de international gaf zondag aan liever niet terug naar Nederland te willen. René ziet Lang ook wel graag komen, maar Willy weet het nog niet zo zeker. “Ik ben nog niet overtuigd van de meerwaarde die hij zou hebben voor PSV.” 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

2 PSV mannetjes.. wat verwacht je anders? Ik lig dubbel als PSV het zelfs met Bosz niet haalt😂.

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

als die 2 de kerst maar halen,zijn al aan het inpakken

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Misschien gebeurd het tegenovergestelde dat Steijn de kerst wel haalt en Bosz niet. Ajax heeft financieel meer armslag dan PSV dus we gaan het zien de komende maanden wie de sterkste selectie heeft en een gooi gaat doen naar het kampioenschap.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind het altijd leuk als deze twee hun mening geven, het lijken echt de namaak van het komisch duo de Mounties wel. Ze zouden zo p kunnen treden bij een nog op te richten omroep die geen kijkcijfers haalt. Wat kunnen die twee onzin verklaren en er altijd een tweeledige mening op na houden. Zouden ze ook kritiek op hun eigen hebben gehad als ze zo hard liepen dat ze vergaten dat de poort nog dicht zat van het stadion.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar
Awaiting approval

Enge mannetjes die Van de Kerkhofjes, zeker om te zien alleen al.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen