Hedwiges Maduro niet zomaar naar Ajax: 'Dat is niet alleen een wens, maar ook een eis'

12 juni 2023, 09:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Alex Pastoor is niet van plan mee te werken aan een vertrek van Hedwiges Maduro naar Ajax. De 38-jarige assistent-trainer van Almere City is in de Johan Cruijff ArenA in beeld als rechterhand van Maurice Steijn, die op pole position ligt om John Heitinga op te volgen.

Pastoor promoveerde zondagavond met Almere City naar de Eredivisie en werd na de wedstrijd tegen FC Emmen (1-2) geconfronteerd met het nieuws dat hij mogelijk afscheid moet nemen van Maduro. "Dat is niet aan mij, contractueel ga ik daar niet over", reageerde de trainer voor de camera van Voetbal International.

Artikel gaat verder onder video

Eigenlijk wil Pastoor zijn rechterhand niet laten gaan. "We hebben op dit moment een heel goede staf en dat moet zo blijven. Dat is niet alleen een wens, maar ook een eis", aldus Pastoor, die aanstipte dat het de bedoeling is dat Maduro na het behalen van zijn trainerspapieren de hoofdtrainer van Almere City wordt.

Mogelijk komt er deze maandag nog meer duidelijkheid over de invulling van de trainerspositie bij Ajax. Steijn, die na het afketsen van een deal met Kjetil Knutsen de topkandidaat is, heeft in de ochtend een gesprek met technisch directeur Gerard Nijkamp over zijn toekomst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FriesR
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

PASTOOR, wie is dat? Omdat hij nu promoveert denk hij gelijk dat hij praatjes kan hebben? Pfff een seizoen en ze gaan weer terug naar de KKD. Weer zo een club met van dat kut gras. Een akelig mannetje, was hij al als amateur speler bij afc '34

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen