Kjetil Knutsen reageert voor het eerst op afketsen deal met Ajax

12 juni 2023, 08:06   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Kjetil Knutsen heeft voor de eerste keer gereageerd op het afketsen van een deal met Ajax. De 54-jarige trainer van Bodø/Glimt was de topkandidaat om John Heitinga op te volgen, maar de onderhandelingen over een samenwerking liepen op niets uit.

"Ik heb geen andere plannen dan bij Bodø/Glimt te zijn", wordt Knutsen geciteerd door De Telegraaf. "Ik heb het al vaak gezegd - en ik zeg het nog een keer - ik heb het naar mijn zin hier. Punt. Op dit moment is Bodø/Glimt voor mij een ongelooflijk goede plek om te zijn."

Artikel gaat verder onder video

Hoewel Knutsen ook wordt gelinkt aan een dienstverband bij Celtic, lijkt hij Bodø/Glimt trouw te blijven. "Ik wil sterk benadrukken dat het voor mij heel moeilijk is om iets te laten vallen midden in een seizoen. Het team halverwege het seizoen in de steek laten zou ik alleen doen voor een heel speciale uitdaging."

Ajax heeft na het mislopen van Knutsen zijn pijlen gericht op Maurice Steijn, zo werd zondagavond duidelijk. Volgens sportmarketeer Chris Woerts zijn de Amsterdammers reeds rond met de trainer van Sparta Rotterdam. Hedwiges Maduro, die nu nog in dienst is bij Almere City, zou een van zijn beoogde assistenten zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Tonnie14
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

prima door naar de volgende

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Of Knutsen een goede coach had geweest voor Ajax kan ik niet zeggen. Daar ken ik hem niet goed genoeg voor. Ik vind het echter bizar als hij de keuze maakt om bij Bodø/Glimt te blijven in plaats van bij Ajax aan de slag te gaan. Dan zullen aanhangers van PSV en Feyenoord zeggen dat Ajax geen grote club (meer) is, maar Ajax is nog wel degelijk een grote stap voor elke trainer. Hoe kun je dan voor een Bodø/Glimt kiezen? Het heeft als ik het goed zie een stadion van nog geen 9000 toeschouwers, speelde een paar jaar terug nog op het 2e niveau, heeft een budget van 10 miljoen euro en heeft nog nooit de Champions League gehaald? Dan kun je je ook afvragen of je zo'n trainer überhaupt wil halen, wanneer hij blijkbaar geen ambitie heeft.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens de geruchten is zijn Salaris door allemaal regelingen tussen de 8 en 10 miljoen per jaar. Dan ga je niet voor 2 miljoen naar Ajax.

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Overigens gaan ze op hun sokken kampioen worden en bereiken dan ook de CL.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Spreek niet voor ons . Tuurlijk is ajax een grote club . Dit zegt ook gewoon alles over hoe de club op dit moment er voor staat .

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Direct in de groepfase? Volgens mij niet.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

8 tot 10 miljoen lijkt mij overdreven. Zelfs als hij 10% zou krijgen dan zouden ze voor tientallen miljoenen spelers moeten verkopen. Terwijl hun begroting rond de 10 miljoen euro zou liggen.

Jur Van Der Veen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tussen de 8 en 10 miljoen, hahaha dan wel in Noorse kronen he, dat bedrag moet je delen door 11

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik Futbol moet geloven dan is het direct in de groepsfase. Maar kregen we niet een nieuwe opzet vanaf seizoen 24/25 waardoor er meer ploegen in kwamen? Als we die gek van de telegraaf moeten geloven krijgt hij 20% van elke uitgaande Transfer bovenop zijn salaris.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen