Shanice van de Sanden deelt groot nieuws aan vooravond WK in Australië en Nieuw-Zeeland

22 juni 2023, 22:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Shanice van de Sanden heeft donderdagavond groot nieuws gedeeld met haar volgers op Instagram. De dertigjarige aanvaller van Liverpool en haar partner Tatjana verwachten hun eerste kindje.

In haar post op het sociale medium is te zien dat de buik van Van de Sandens vriendin al duidelijke tekenen van de zwangerschap begint te vertonen. "We can't wait to meet you my little bébé", schrijft de vleugelspeler erbij, "we love you so much already." Onder de post regent het hartjes van haar (oud-)teamgenoten van het Nederlands elftal, waaronder Vivianne Miedema, Jill Roord, Anouk Hoogendijk en Lieke Martens.

Van de Sanden speelde de afgelopen twee jaar geen enkele wedstrijd in het Nederlands elftal, waarmee ze in 2017 Europees Kampioen werd in eigen land. Toch maakt ze deel uit van de voorselectie van bondscoach Andries Jonker voor het WK voor vrouwen dat wordt gespeeld in Australië en Nieuw-Zeeland. De Oranje Leeuwinnen trappen op 23 juli af met een wedstrijd tegen Portugal, daarna treft de ploeg van Jonker de regerend wereldkampioen, de Verenigde Staten. In het derde en laatste groepsduel is Vietnam de tegenstander.

Artikel gaat verder onder video

Woensdag werd bekend dat Romée Leuchter (Ajax) en Alieke Tuin (Fortuna Sittard) niet meegaan naar het toernooi. Daardoor bestaat de voorlopige selectie van Jonker nog uit 28 spelers. Voor de start van het toernooi brengt Jonker dat aantal nog terug naar het definitieve aantal van 23 gelukkigen die mee mogen. Voor de start van het WK speelt Oranje op 2 juli een uitzwaaiwedstrijd tegen België, die wordt gespeeld in Kerkrade.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sinds wanneer is Shanice van der Sanden een man, zoals aangegeven in het profiel. Heb haar nog nooit gezien met snor en baard

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen