Stuntclub Sparta is de grote favoriet om absoluut topseizoen met twee wedstrijden te rekken

4 juni 2023, 13:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Sparta Rotterdam kan zondagmiddag het topseizoen met nog eens twee wedstrijden rekken, als het in eigen huis de klus kaart tegen FC Utrecht. Op Het Kasteel verdedigt de stuntploeg van Maurice Steijn een 1-2 voorsprong uit het uitduel tegen de Domstedelingen. Samen met jacks.nl blikt FCUpdate vooruit op de return in Rotterdam.

Als we naar de odds kijken, is Sparta de grote favoriet om de finale van de play-offs te bereiken. Zet je in op het team van Steijn, dan levert je dat een quote van 1.40 op als de club daadwerkelijk doordringt tot de eindstrijd. De kansen voor FC Utrecht lijken een stuk kleiner; zet je in op Utrechts succes dan vermenigvuldigt jacks.nl je inzet met 2.75 als het de mannen van Michael Silberbauer lukt de tweestrijd om te buigen.

Artikel gaat verder onder video

Sparta, de nummer zes van de Eredivisie, verraste dit seizoen vriend en vijand door maandenlang keurig mee te draaien in de subtop. Een jaar eerder vocht de club nog tegen degradatie, nu won de club achttien van de 34 wedstrijden. Dat deed het regelmatig met grote cijfers: zes keer bedroeg de winstmarge meer dan drie doelpunten verschil. Lukt dat in het thuisduel met FC Utrecht opnieuw? Jacks.nl beloont je met een quote van liefst 17.00 keer je inzet!

FC Utrecht beschikt echter over een geducht wapen: Eredivisie-topscorer Anastasios Douvikas. De Griek vond in de reguliere competitie negentien keer het net en was ook in het heenduel tegen Sparta trefzeker, waardoor hij zijn club in ieder geval nog wat perspectief bood voor de return in Rotterdam. Lukt het de veelscorende spits opnieuw om twee keer te scoren? Jacks.nl betaalt je liefst 13.00 keer je inzet uit!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+ 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen