Valentijn Driessen begrijpt Ronald Koeman niet: 'Waarom kreeg hij geen kans?'

19 juni 2023, 10:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Valentijn Driessen vraagt zich af waarom Andries Noppert niet keepte tegen Italië. Bondscoach Ronald Koeman koos er zondag voor om Justin Bijlow net als tegen Kroatië het vertrouwen te geven.

Bijlow maakte geen goede beurt in de halve finale van de Nations League en slikte vier tegengoals. Tegen Italië ging het niet veel beter. De 25-jarige doelman, die het voorbije seizoen veel indruk maakte bij Feyenoord, moest de bal drie keer uit het net vissen.

Artikel gaat verder onder video

Driessen had het niet vreemd gevonden als Koeman na de halve finale tegen Kroatië een keeperswissel had doorgevoerd. "Bijlow wist geen enkele keer het verschil te maken. Bijna iedere bal tussen de palen is raak. Waarom kreeg WK-keeper Andries Noppert geen kans?", vraagt Driessen zich af in zijn column in De Telegraaf.

Ook begrijpt Driessen niet waarom Koeman koos voor het duo Frenkie de Jong en Mats Wieffer koos. "Hoe kan je Frenkie de Jong koppelen aan anderhalf jaar Eredivisie-ervaring met Simons en Wieffer? Twee spelers, die tegen Kroatië al op hun laatste benen liepen na een loodzwaar seizoen. Beiden speelden dramatisch."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Danny V.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar snap ik sowieso geen snars van. Noppert keepte een uitstekend wk, en toch komt Bijlow onder de lat te staan. Raar. Bijlow heeft toch een aantal flinke fouten gemaakt tegen Kroatië (Italië niet gezien) dus zou ik zeker Noppert in september weer opstellen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Uitstekend wk en daarom speelt hij nu nog bij heerenveen . Verder geblesseerd een drama in de laatste wedstrijden . Maar prima stel hem op en je verliest net zo hard ,en bijlow lekker fit 👍

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee pietje bel ,maar het lag zeker niet alleen aan bijlow.Verdedigend ging er genoeg en dan alles bij de keeper leggen.Wat een onzin.Noppert heeft de laatste weken in de eredivisie ook allesbehalve foutloos gekeept.En idd welke topclub heeft zich al gemeld voor hem ,als hij zo goed is.....idd niemand. Valentijn 🤣🤣🤣 schiet toch op!.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gewoon laten gaan joh . Je weet toch hoe het werkt met die ajacieden hier . Slechte winnaars ,slechte verliezers . Oranje begint met feyenoorders en geen ajacieden . Dus gaan ze zoeken . Doet de media ook nu Ik vind het prima ,heb onze spelers daar liever niet bij Zijn ze fit voor een echte ploeg . Bijlow had een bal misschien moeten houden ,maar al die andere kon hij niks aan doen . Geertje en wieffer speelde gewoon goed . Maar toch gezeik en de wissel voor geertje . En als ze de kans krijgen dumpen ze wieffer bij een fout ook . Laat die vaste enge kern van dat oranje toch lekker de..... krijgen . Als koeman niks gaat doen aan die kliek wordt het moeilijk voor hem

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Genoeg mis..

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die reden is heel logisch: omdat beide wedstrijden een collectief falen was. Het is niet door 1 speler, maar opeenstapelingen van fouten van meerdere spelers of zelfs linies. 2 of 3 spelers wisselen heeft geen zin. Men moet accepteren dat Nederland momenteel geen team meer heeft waarmee je een WK Finale haalt. Dit is gewoon het niveau van de komende jaren en daar moet je het mee doen.

Huub
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens mij wil Valentijn Driessen niet zien dat het HELE elftal zwaar onder niveau speelde. Hij zoekt veelal de schuld bij vooral Feyenoorders. Ook denkt hij dat hij meer wijsheid in pacht heeft dan Ronald Koeman. De ijdelheid druipt er bij Valentijn Driessen vanaf. Afschuwelijk gewoon.

Feyenoord
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Helemaal waar wat jij zeg. Deze man heeft altijd wat te zeiken over Feyenoord

Edwin1981
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Deze man heeft sowieso altijd wat te zeiken, heeft niets met Feyenoord te maken. https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/2023/06/valentijn-driessen-komt-met-dringend-advies-aan-koeman-stel-frenkie-de-jong-niet-meer-op Waarom voelen Feyenoorders zich altijd slachtoffers? (en dat notabene nadat ze kampioen zijn geworden). Alles is zogenaamd altijd tegen Feyenoord. Het past wel goed bij de woke-beweging dat slachtofferdenken. Ajax is de witte zevenvinkjes man en Feyenoord wordt altijd en overal benadeeld. En nee, ik ben geen Ajacied.

kalklijn
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik weet nog wel een, altijd fitte en in goede vorm zijnde keeper; sergio padt of zou die niet leuk in het groepje liggen

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee v dijk heeft liever noppert schijnt zo gezellig te wezen als hij keept . Keepen is niet belangetijk

ahdvanhoogen
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik snap het ook niet waarom Botman nog steeds geen kans krijgt.

avatar

Wie ook wat doet , het is nooit goed. Geniet van deze topsporters, soms lukt het even niet, maar het komt goed. Stop met al die betweterige negatieve reacties, het lijkt de gewone maatschappij wel. En die krantenjongens hebben blijkbaar nog nooit verloren. We verzieken zo alles. Wel blijven lachen hoor.

Wouter Van Tuil
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn Driessen,? Van welke club is hij trainer /coach geweest? Als hij het beter weet, wordt hij toch de nieuwe bondscoach van Oranje!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen