Van Basten stoort zich waanzinnig aan Anitta, Burna Boy en Alesso: ‘Belachelijk, echt belachelijk!’

10 juni 2023, 20:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Marco van Basten heeft zich flink opgewonden over de openingsact die luttele minuten voor de aftrap van de Champions League-finale tussen Manchester City en Internazionale werd verzorgd door de Braziliaanse zangeres Anitta, de Nigeriaanse artiest Burna Boy en de Zweedse DJ Alesso.

"Ik vind het echt belachelijk, echt belachelijk!", briest Van Basten in de studio van Ziggo Sport. Het heeft de oud-topspits gestoord dat de openingsact luttele minuten voor de aftrap plaatsvond. Van Basten constateert dat de spelers van Manchester City en Internazionale de openingsact moesten afwachten, alvorens zij het veld konden betreden. "Waarom doe je het niet voor de warming-up? Nu moeten al die gasten wachten. Ze hebben een warming-up gedaan en daarna wil je spelen. Nu staan ze daar te wachten en niets te doen. Het is waardeloos voor de spelers.”

Van Basten suggereert dat de UEFA zijn prioriteiten niet op orde heeft. "Het moet om de voetballers gaan en om voetbal, niet om de commercie en de komedie. Dit is allemaal maar zodat ze de kaartjes duurder kunnen verkopen. Het gebeurde al bij het WK en nu ook weer voor de Champions League. Belachelijk!"

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen