'Ajax en Feyenoord mengen zich in strijd om Japans wonderkind Goto'

18 juli 2023, 08:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax en Feyenoord zijn volgens de Engelse krant The Daily Mail in de zoektocht naar een spits allebei uitgekomen in Japan. Beide Nederlandse topclubs zouden zich willen mengen in de strijd om wonderkind Keisuke Goto (18) naar Europa te halen.

Volgens de krant krijgen de Nederlandse clubs wel stevige concurrentie voor de handtekening van de jonge spits van Jubilo Iwata. Goto zou namelijk ook bij West Ham United en Chelsea op de radar zijn verschenen, terwijl ook Europa League-winnaar Sevilla hem in de gaten zou houden.

Artikel gaat verder onder video

Goto is met een lengte van 1,91 meter een opvallend lange spits en scoorde in februari bij zijn debuut als prof gelijk twee keer. De Daily Mail schrijft dat zijn stijl te vergelijken is met die van Harry Kane: "Hij laat zich graag terugzakken en bemoeit zich met de opbouw voordat hij zijn snelheid gebruikt om in positie te komen om te scoren", wordt het spel van de jongeling omschreven.

Zowel Ajax als Feyenoord zou graag een extra spits toevoegen aan de selectie. In Amsterdam is Brian Brobbey na het vertrek van Dusan Tadic in principe de enige overgebleven 'nummer 9'. Mohammed Kudus kan ook in de punt van de aanval spelen, maar de Ghanees lijkt deze zomer te gaan vertrekken en richt zich als hij blijft in principe op een plek op de rechtervleugel of achter de spits. Feyenoord raakt Danilo, de stand-in van eerste keus Santiago Giménez, mogelijk kwijt aan het Schotse Rangers FC en werd eerder gelinkt aan Ricardo Pepi, die uiteindelijk tekende voor PSV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

De ene naam naar de andere naam Komt voorbij voor ajax Ik Geloof er niets van

Wooks vego
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Lijkt me ook niet echt betrouwbaar, er staat in het artikel niet eens waar hij speelt. En het is slechts een Engels medium.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

En voor feyenoord . Naruurlijk ook allebei dezelfde speler. Zodat het hier weer te keer gaat ook . Clicks zijn belangerijker dan echt serieus een voetbalsite zijn

JB
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Wooks vego, er staat toch echt dat hij bij Jubilo Iwata voetbalt. Misschien eerst beter lezen voordat je reageert😘

KROTJE
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Nederlandse clubs worden door de internationale voetbalwereld niet serieus meer genomen en ze zijn kansloos op de transfermarkt, rest voor hen alleen de kruimeltjes nog. Ik snap het ook niet bij Ajax, Feijenoord, PSV, Sparta en andere clubs zijn genoeg talentjes te vinden, maar ja wat van ver is is lekkerder natuurlijk. Maar ze zijn ook duur en lastig.

gtsb
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

De media heeft geen idee dus gewoon niet serieus nemen

christineniewold08
Link gekopieerd!
  0
  + 1
avatar

Heerlijke tijd toch, de zomerse komkommertijd komkommertijd

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen