'Ajax, Internazionale en Juventus laten oog vallen op dezelfde centrale verdediger'

7 juli 2023, 07:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax heeft zijn oog laten vallen op Martin Vitík, zo melden Tsjechische media. De twintigjarige centrale verdediger van Sparta Praag zou in Amsterdam in beeld zijn als mogelijke vervanger van Jurriën Timber, die naar verwachting deze vrijdag zijn transfer naar Arsenal afrondt.

Het is geen geheim dat Ajax mede door het aanstaande vertrek van Timber naarstig op zoek is naar rechter centrale verdediger. Vitík speelt bij Sparta Praag op die positie en heeft de afgelopen jaren 71 officiële wedstrijden in het eerste elftal gespeeld. Naast Ajax zouden ook Internazionale en Juventus de 1 meter 93 lange verdediger op het verlanglijstje hebben staan.

Artikel gaat verder onder video

Ajax zou, net als Internazionale en Juventus, de interesse in Vitík nog niet hebben geconcretiseerd. Mogelijk gebeurt dat pas als de transfer van Timber naar Arsenal is afgerond. De 22-jarige verdediger staat op het punt om voor 45 miljoen euro de overstap naar de Londense club te maken. Deze vrijdag staat de medische keuring op het programma, waarna het slechts een kwestie is van de contracten tekenen.

Het is niet bekend wat Vitík precies moet kosten. In Tsjechië gaat men ervan uit dat Sparta Praag een vraagprijs van enkele miljoenen hanteert voor de verdediger die nog tot medio 2026 vastligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik geloof er niets van Er komen zoveel namen voorbij Waar ajax belangstelling voor zou hebben Weer bericht dat ik neem Met een korreltje zout En dat ajax Dusan Tadic is aangeboden bij Besiktas Ook weer onzin

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoeveel voetballers gaan der voetballen op de plek van timber nu deze weer eerst st juste nu deze volgens mij mag Ajax er maar 11 opstellen of is dat ook reeds veranderd Maak gewoon iets bekend als er getekend is en niet van die loze berichten die op het oog en belangstelling voor die en die

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach de huidige club Ajax moet niet serieus worden genomen. Veel te weinig geld in kas en maar spelers identificeren en de kwaliteit gaat niet omhoog, zie oefenwedstrijd tegen Den Bosch.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen