Ajax maakt geen werk meer van Rafa Mir als opvolger Brian Brobbey

19 juli 2023, 23:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax maakt geen werk meer van de komst van Rafa Mir, zo weet Mundo Deportivo. De 26-jarige spits van Sevilla werd vorige week door Marca voor het eerst aan Ajax gelinkt, maar volgens Mundo Deportivo is de interesse inmiddels 'vervaagd'. Valencia ziet de komst van de 1 meter 91 lange aanvaller wel zitten en lijkt op pole position te liggen voor zijn handtekening.

Het is geen geheim dat directeur voetbalzaken Sven Mislintat namens Ajax op zoek is naar een concurrent voor Brian Brobbey. In die zoektocht zouden de Amsterdammers zijn uitgekomen bij Mir, die volgens Marca een 'goede aanbieding' van de nummer drie van het voorbije Eredivisie-seizoen op zak had. Maar, zo schrijft Mundo Deportivo: "Mogelijkheden zoals Real Mallorca en Ajax, die interesse hadden getoond in het huren van de spits, zijn vervaagd."

Artikel gaat verder onder video

Mir ziet een terugkeer naar Valencia, de club waar hij eerder tussen 2012 en 2018 rondliep wel zitten. Sevilla is bereid Mir, die het voorbije seizoen tussen de bank en basis pendelde, onder bepaalde voorwaarden op huurbasis te laten gaan. Mir maakte twee jaar geleden voor zestien miljoen euro de overstap van Wolverhampton Wanderers naar Sevilla, waar hij nog tot de zomer van 2027 vastligt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax supporters Weer blij maken met een dood vogeltje Er komen zoveel namen voorbij voor ajax Dat je wel drie elftal Samen kunt stellen bij ajax Weer uit de duimpje gezogen nieuwe s

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax maakt helemaal geen werk van wie dan ook. Waar andere clubs al weken bezig zijn doet die Mislintat geen reet. En ons maar proberen wijs te maken dat ze ineens geen geld meer hebben. Die Maurits Hendiks moet ook maar gauw terug naar zijn hockeyclub want wij hebben er niks aan. Ze willen alles gratis hebben.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen