Ajax strikt toptalent met voornaam die harten in Amsterdam sneller doet kloppen

21 juli 2023, 14:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax heeft een akkoord bereikt met Silkeborg IF over de transfer van Lasse Abildgaard. Het zestienjarige toptalent, dat zowel op het middenveld als in de aanval uit de voeten kan, tekent in de Johan Cruijff ArenA een contract voor drie seizoenen.

De transfer van Abildgaard is onder voorbehouden van enkele formaliteiten rond. De Deens jeugdinternational, die het voorbije seizoen bij Silkeborg uitkwam voor het hoogste jeugdteam, zal in Amsterdam worden toegevoegd aan de selectie van Ajax Onder 17.

Artikel gaat verder onder video

Abildgaard is zeker niet de eerste Deen in Amsterdamse dienst. Met Lasse Schöne heeft er zelfs iemand bij Ajax gespeeld die dezelfde voornaam draagt. Schöne was tussen 2012 en 2019 speler van Ajax en was in de hoofdstad een echte publiekslieveling.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Harten sneller doen kloppen. Een jongen van 16 wordt nu al zo opgehemeld dat er straks niets van overblijft wat een grootspraak weer

Ajaaaxxxx
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Man man man, er wordt toch verwezen naar de voornaam 'Lasse'. Dat doet denken aan Lasse Schöne, een ajacied die de harte van menig ajacied sneller laat kloppen. Wat zijn sommige mensen toch zo dom en denk alleen maar negatief, bizar.

bonaire
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hadden nog liever een andere voornaam gehad , Ene Jari geloof ik , deed het volgens mij ook goed bij Ajax .( Grapje ) Wereldspeler dus .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen