Al-Nassr presenteert nieuwe topspeler en deelt kleine sneer uit aan FC Barcelona en andere clubs

3 juli 2023, 17:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De komst van Hakim Ziyech staat - hoewel nog niet officieel bevestigt - op knappen, maar dat heeft Al-Nassr er niet van weerhouden zich te roeren op de Europese markt. De nummer twee van het afgelopen seizoen in de Saudi Pro League zag de voorbije weken de ene na de andere speler voor een avontuur in Saudi-Arabië kiezen. Ook Marcelo Brozovic verlaat het Europese continent. De Kroaat wordt na een kleine soap teamgenoot van Cristiano Ronaldo.

Al-Nassr leek voor het afgelopen weekend een serieuze dubbelslag te slaan. De nummer twee van Saudi-Arabië bereikte onlangs al een akkoord met Chelsea over een transfer van Ziyech en de voetballer zelf stond er zelf ook voor open. De oud-speler van sc Heerenveen, FC Twente en Ajax onderging afgelopen donderdag een medische keuring, maar die bracht een probleem aan de knie aan het licht. Een nieuwe testronde moest alsnog voor goed nieuws zorgen, maar dat lijkt er niet meer te komen.

Artikel gaat verder onder video

Ook de transfer van Brozovic naar Al-Nassr dreigde in het water te vallen. De Kroaat werd de voorbije weken genoemd bij FC Barcelona, maar dat heeft niet de financiële middelen om hem naar Spanje te halen. Al-Nassr heeft aan geld geen gebrek en bereikte met Internazionale een akkoord over een transfersom van 23 miljoen euro. Brozovic gaf de topclub uit Saudi-Arabië vorige week donderdag zijn jawoord. Alles leek in orde, ware het niet dat Al-Nassr zijn aanbieding plots verlaagde naar 15 miljoen euro. Dat meldde Gianluca Di Marzio althans. Bovendien vroeg Brozovic Internazionale naar verluidt om een ontslagvergoeding. Daar wilde Internazionale echter niet aan mewerken.

Maar de deal is desondanks rond gekomen. Volgens Fabrizio Romano betaalt Al-Nassr uiteindelijk achttien miljoen euro voor de komst van Brozovic, die zijn handtekening heeft gezet onder een contract tot medio 2026. “Iedereen wilde hem, maar hij wilde alleen ons”, schrijft zijn nieuwe werkgever bij de aankondigingsvideo. De club van Ronaldo is een Europese topspeler rijker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nobody will remember him.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen