Basiself van Feyenoord stelt flink teleur; reserves laten meer zien tegen TSG Hoffenheim

22 juli 2023, 15:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Feyenoord TV

Feyenoord heeft voor het eerst een wedstrijd verloren in de oefencampagne. Na overwinningen op PEC Zwolle (3-1) en Club Brugge (2-0), en een gelijkspel tegen Union Sint-Gilis (0-0) bleek TSG Hoffenheim met 4-2 te sterk. De wedstrijd was verdeeld over twee uur; in beide uren trad Feyenoord aan met een andere ploeg.

De basiself, nog wel zonder Gold Cup-ster Santiago Giménez, stelde teleur en ontbeerde de nodige creativiteit tijdens de afsluitende wedstrijd van het trainingskamp in Oostenrijk. Door treffers van Pavel Kaderabek en Andrej Kramaric – laatstgenoemde deed Feyenoord in 2014 als speler van HNK Rijeka al eens pijn – 'won' Hoffenheim het eerste uur met 2-0.

Artikel gaat verder onder video

Na de onderbreking zorgden de reserves van Feyenoord voor meer elan. Antoni Milambo zocht met succes de rechterhoek op, waarna een afstandsschot van Danilo de 2-2 betekende. De spits liet zo nog maar eens zien waarom Feyenoord geen afscheid van hem wil nemen. Hoffenheim kwam echter weer op voorsprong via Jacob Bruun Larsen, die even ontsnapte aan de aandacht van Thomas Beelen: 3-2.

De beslissing van de wedstrijd volgde toen Angelo Stiller met een tegendraads schot voor de 4-2 zorgde. Feyenoord speelt nog oefenwedstrijden tegen Villarreal (donderdag) en Benfica (volgende week zondag), voordat PSV op vrijdag 4 augustus de tegenstander is in de strijd om de Johan Cruijff Schaal.

Opstelling Feyenoord eerste uur: Bijlow; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Paixão, Minteh, Dilrosun.

Opstelling Feyenoord tweede uur: Wellenreuther; Kasanwirjo, Beelen, Hendriks, Lopez; Milambo, Van den Belt, Bullaude; Jahanbakhsh, Danilo, Sauer

De wedstrijd is volledig terug te zien op YouTube.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hopen dat er nog wat laatste versterkingen komen

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat wordt genieten in de champions league en dan bedoel ik van de tegenstanders van 010 begrijp me niet verkeerd 😉

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wordt wel moe van mensen en media die die soort wedstrijdjes serieus nemen en gelijk conclusies trekken

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is maar voorbereiding.. mensen hangen er 1000 conclusies aan. Net als bij Ajax, niets loos en hier kunnen ze alleen maar van leren.

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

veel te licht voor het grote werk, kansloze missie met deze groep

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen