Feyenoord neemt biedingen 'niet serieus': 'Voor zes miljoen haal je geen vervanger'

22 juli 2023, 09:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord neemt de biedingen van Rangers FC op Danilo 'niet serieus', zo schrijft De Telegraaf. Zodoende houdt trainer Arne Slot voorlopig geen rekening met een vertrek van de reservespits.

De kampioen van de Eredivisie stelt zich 'hard' op, want voor het geboden bedrag kan geen vervanger worden gevonden. De Telegraaf spreekt van 'vijf of zes miljoen euro'; eerder deze week meldde het Algemeen Dagblad dat het derde Schotse bod inclusief bonussen inderdaad uitkomt op bijna zes miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

Er is nog een reden dat Feyenoord geen afscheid wil nemen van Danilo: eerste spits Santiago Giménez is volgend seizoen geschorst voor de eerste twee groepswedstrijden in de Champions League. Danilo wordt gezien als zijn vervanger. Het contract van Danilo loopt nog 'gewoon' drie jaar door en dus zal Rangers uit een ander vaatje moeten tappen om kans te maken.

Vrijdag liet algemeen directeur Dennis te Kloese overigens weten dat het 'honderd procent zeker' is dat Giménez bij Feyenoord blijft. "Wij hebben een langdurig contract met Santiago. Het is voor zowel zijn ontwikkeling als die van Feyenoord goed dat hij blijft. In een ideale situatie is Santiago gewoon Feyenoorder", voegde hij toe tegenover ESPN.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

De kikker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat verwachten ze dan voor middelmaat 😂

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Toch wel lachen dit voor een verdediger moet rb Leipzig meer dan 20 milj betalen omdat ze immers voor meer dan 100 milj verkocht hebben maar voor een gratis speler gaat 010 wel meer dan 6 milj vragen

Dekromme10
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat doet dat ertoe dat ie ‘gratis’ is binnengekomen ! Hij heeft nu een contract dus dat moet afgekocht worden. Zo lopen er ook weleens spelers ‘gratis’ de deur uit omdat contract is afgelopen of omdat een club van het salaris af wil zijn. Kortom: je slaat de plank totaal mis. Die gozert vervang je niet even voor 6 mio… dus lekker aan z’n contract houden. Prima stand in.

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Waar zit de lol of humor waar je van moet lachen?

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In principe is een bedrag van 6 miljoen voor Danilo niet gek. Zeker met de gedachte dat ze hen transfervrij gehaald hebben. Maar ik snap het standpunt van Feyenoord heel goed. Met Danilo weten ze al wat te verwachten. Met 6 miljoen voor een nieuwe spits, is het toch een gok wat je binnen krijgt.

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor een wisselspeler 5 a 6 miljoen die nooit je eerste spits zal worden? Toch niet zo gek volgens mij. Voor dat bedrag of enkele miljoenen erbij moet er toch wel een andere speler te vinden zijn met meer potentie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen