Brian Brobbey maakt zich niet druk: 'Als Ajax het nodig vindt...'

31 juli 2023, 11:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © AT5

Brian Brobbey maakt zich geen zorgen over de mogelijke komst van een nieuwe spits bij Ajax. De 21-jarige aanvaller voor de camera van AT5 dat concurrentie hem alleen maar beter kan maken.

De selectie van Ajax herbergt met Brobbey slechts één speler die als optie voor de spitspositie kan worden beschouwd. De twintigjarige Christian Rasmussen is ook een speler die als diepste aanvaller uit de voeten kan, maar hij lijkt nog niet klaar voor het grote werk. Directeur voetbalzaken Sven Mislintat is daarom al enige tijd op zoek naar een concurrent voor Brobbey.

Artikel gaat verder onder video

"Het is normaal dat Ajax een spits gaat halen", stelt Brobbey. "Of dat lekker is? De beste gaat spelen. Door concurrentie word je ook beter. Of ik zeg: laat maar komen? Als Ajax het nodig vindt, dan moet de club het doen."

Ajax kan de nieuwe spits geen Champions League-voetbal bieden. De Amsterdammers eindigden vorig seizoen immers op de derde plaats in de Eredivisie en moesten zodoende genoegen nemen met een ticket voor de play-offs van de Europa League. "Dat is natuurlijk jammer, iedereen wil op het hoogste niveau spelen. Wij moeten er gewoon voor zorgen dat we in de Europa League komen, dat is het belangrijkste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik kan niet langer meer wachten op dat Brobbey door de nieuwe spits uit de basis wordt weggespeeld. Brobbey is zo nutteloos en slecht spelend dat de spits van het dameselftal van Japan tien maal beter is dan de heer Brobbey. Brobbey is lui en is niet scherp genoeg als spits. Ik vermoed dat ze bij Ajax dit al hebben geconstateerd.

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Enigsins maakt hij inderdaad indruk. Is er wel maximaal inzet aanwezig bij hem ? Zelf weet ik niet wat er (mogelijk op de achterliggend) de probleem kan zijn, als die aanwezig is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen