'Calvin Bassey wil niet naar Fulham; management reageert verbolgen'

22 juli 2023, 11:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Calvin Bassey ziet een transfer naar Fulham nog niet zitten, zo meldt ESPN. De verdediger zou nog steeds voor zijn kansen bij Ajax willen gaan. Hoewel de clubs rond zijn over een transfersom van 21 miljoen euro, is er dan ook nog geen sprake van een persoonlijk akkoord.

"Volgens de zaakwaarnemer van Bassey is het nog maar de vraag of dat akkoord er überhaupt gaat komen, omdat Bassey niet staat te springen om een overstap naar Engeland te maken", schrijft ESPN. Het Algemeen Dagblad stelt zelfs dat het management van de Nigeriaan 'verbolgen' reageert.

Artikel gaat verder onder video

Fulham zou zich eerder deze week hebben gemeld met een openingsbod van 17 miljoen euro, waarna beide clubs verder onderhandelden en tot een akkoord kwamen. Ajax betaalde een jaar geleden 23 miljoen euro aan Rangers FC voor Bassey; die transfersom kon nog oplopen tot 26,5 miljoen euro. Of dat is gebeurd, is niet bekend.

Bassey kreeg volgens De Telegraaf deze week te horen dat hij zowel op de positie van linker centrale verdediger als linksback geen eerste keuze is onder Maurice Steijn. Hij lijkt op de positie van centrale verdediger voorrang te moeten verlenen aan de pas zeventienjarige Jorrel Hato, die het afgelopen seizoen doorbrak bij Ajax. Hato kan eveneens als linksback uit de voeten. Owen Wijndal en Devyne Rensch kunnen daar ook spelen.

Doet Ajax er goed aan om Calvin Bassey te verkopen?

Laden...
11100 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een soap. Niet de slimste jongen en management als je te horen krijgt dat je 2e keus bent en je krijgt de kans om naar Fulham te vertrekken om die niet te pakken.

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Bij Fulham gaat hij ook niet spelen. Ik snap m wel

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen