Driessen niet onder indruk van Ajacied: 'Op het veld valt van Mislintats lofzang niets te ontdekken'

31 juli 2023, 08:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ajax TV / Talpa

Valentijn Driessen trekt een kleine twee weken voor de start van de competitie een harde conclusie over Ajax. De Amsterdammers zijn de weg volgens de journalist van De Telegraaf nu al kwijt. Met name directeur voetbalzaken Sven Mislintat komt er niet goed vanaf in de column van Driessen.

De voorbereiding van Ajax verloopt stroef, terwijl er met Branco van den Boomen en Benjamin Tahirovic nog maar twee spelers zijn aangetrokken. "Sven Mislintat zegt vanaf januari met Ajax bezig te zijn, maar na zeven maanden heeft hij geen fatsoenlijke versterking gehaald. Terwijl Ajax een jaar geleden al z’n medewerking toezegde aan het vertrek deze zomer van sleutelspelers Jurriën Timber en Edson Alvarez", aldus Driessen.

Artikel gaat verder onder video

Mislintat zei bij de presentatie van Tahirovic dat de Bosniër één van de grootste talenten op zijn positie is. "Terwijl Tahirovic er bij de Italiaanse subtopper AS Roma niet aan te pas kwam. Data vertellen wellicht een ander verhaal over de Bosniër van 8 miljoen; op het veld valt van Mislintats lofzang niets te ontdekken", stelt Driessen.

Maurice Steijn is volgens de statistieken van Mislintat een overperformer. "Maar hij ontbeert ervaring in de top en op een seizoen bij VVV na trainde hij nooit ploegen aan wie de bal altijd werd gegund. Presteren deed Steijn bij doorsneeclubs die zich volledig konden instellen op de tegenstander. Niet bepaald des Ajax, en dan wordt hij ook nog opgescheept met een gemankeerde selectie. Zo wordt de derde trainer in een jaar naar de slachtbank geleid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is een kwestie van "knippen en plakken", die berichten van de TG over Ajax. Driessen nu alweer aan vakantie toe.....

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tahirovic heeft twee prima wedstrijden gespeeld en één mindere. Hoop echt dat Driesen één dezer dagen oplost in zijn eigen zuur.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jullie zijn erg bezig met driessen . En hij is ook irritant. Maar wat hij benoemd zijn wel feiten . Tahirovic wordt gekocht voor +-8 ,marktwaarde was 3,5. Als deze jongen zo'n talent is waarom verkoopt roma hem dan ipv verhuren . Het is gewoon niet logisch. Roma ziet er gewoon niks in , en lachte zich kapot toen die duitser kwam met meer dan 8 miljoen . Die boomen ook zal best wat kunnen maar zou 2 jaar geleden nooit in de gedachten van een ajax td gezeten hebben . Is al 28 in nederland onzichtbaar . Daarna bij de nr 13 van frankrijk . Niet bepaald hoopgevend deze transfers Verder zijn oefenwedstrijden geen garantie en zeggen weinig . Straks tegen de betere clubs nationaal en in europa ,voor het echie , dan wordt er meer gevraagd .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oh oh oh wat doet Ajax het altijd slecht toch ???

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Krotje jij leest nooit iets dus ja joh jij kan zeggen wat je wilt . Nooit een tegen argument of inhoudelijke reactie.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Volgens mij mag je gewoon op alles reageren ,doe jij ook bij anderen clubs dan de jouwe dus ja je punt!?. Verder wat ik hier ook al zei . Jullie ajacieden zijn niks gewendt . De media heeft jullie jarenlang ontzien . Meegelult met het succes . Nu er idd van alles aan de hand is pakken ze ajax ook eens aan. Iets wat ze bij andere clubs al jaren doen . Dus geen hetze gewoon een gevolg van . Dit is hoe het werkt bij de media . Maar dat zegt niet dat ze nooit iets zeggen dat klopt . Kijk dat geklets en geroep is zwaar irritant en gewoon boulevard gehalte . Maar wat driessen hier zegt dat ziet iedereen die niet blind is van ajaxliefde

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je hebt een punt hoor. Uiteindelijk weten we het pas over een tijd. Mourinho noemde hem ondanks zijn vertrek een enorm talent. Soms vallen de puzzelstukjes gewoon niet op zijn plaats bij de ene club, maar bij de andere wel.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gusa ik zeg niet dat het niks wordt met ajax en tahirovic . Ik vind dat geroep van mislitat over tahirovic en de lofzang hier over mislitat ook erg voorbarig en het is erg karrig tot nu toe . Driessen zegt gewoon niks verkeerd in deze . Verder is het gewoon nog geen 1 september . En kan er nog van alles gebeuren . De verhoudingen in de eredivisie zijn niet groot . Maar of mislitat er iets aan gaat doen waag ik te betwijfelen

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vincent, blijf je alles verwijderen jongen?

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gstb, de pot verwijt de ketel, jouw reacties hebben wel inhoud en van anderen in dit geval van mij niet. Je opmerking bevestigt alleen al hoe jij in elkaar steekt, altijd hebben anderen waardeloze reacties en jij hebt altijd gelijk. Oh oh oh wat doet Ajax het toch altijd slecht hè ?

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die van reacties jou zeker niet krotje . Je komt nooit met een tegen argument. Neem een voorbeeld aan iemand als gusa en andere ajacieden die dat vaak wel hebben . En dan kom je tot normale discussies gesprekken Jij en anderen hier komen niet verder dan dat ik en de media ajax haten ,en dat ik eigenlijk niet mag reageren . Omdat ik voor Feyenoord ben (wat gewoon kul is want dit is een open site ). Iedereen mag reageren op iedereen en op elk onderwerp,zo vaak ook als je wil . Open discussies als je weet wat het is. Ik heb niet altijd gelijk ,maar een sterke mening . Onderbouw ook waarom . Dat jij daar niet doorheen kijkt ,en zelf niet verder komt is prima maar niet mijn probleem. Maar vertel maar waarom jij denkt dat roma tahirovic het grote talent verkoopt aan ajax . Waarom boomen nu ineens wel ajax waardig is !?. Waarom mislitat wel goed handelt !?. Welke flauwekul driessen hier vertelt in dit stuk !?.

Frank1954
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kunnen we afspreken dat fcupdate Driesen gewoon volledig negeert? Die meneer is alleen bezig zich zelf te.profileren over de rug van iedereen ik geloof dat prive nog een journalist zoekt lijkt me.wel.wat voor jou Meneer Driessen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Driessen (irritant maar wel voetbal) negeren ,maar al dat boulevard nieuws niet !?. Kijk al dat gespeculeer etc dat moet hij niet doen . Maar dit zijn gewoon feiten

Eaglemind
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Toen het goed ging met Ajax was het hosanna en Feijenoord deed het slecht. Nu doet Feijenoord het super en Ajax verkeerd. Journalisten zijn echte opportunisten. Overigens proef ik wel enige giftige rancune bij deze journalist nadat het contract met Ajax was gecanceld. Jammer.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies zo werkt de media . En het wordt steeds erger ook . Dat ze ajax uit rancune nu extra pakken zie ik niet zo . De toon is hetzelfde als toen het bij ons slecht ging ,en bij andere clubs . Jammer dat het zo moet dat wel . Het kan ook zo als dit stukje hierboven . Dus gewoon puur op de feiten ,niet zoals andere stukjes waar het puur gespeculeer is aannames ,en puur op de man

Theo Dingenouts
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ben moe van het zoeken maar kan de naam V Driessen nergens vinden niet bij Oranje, Feijenoord, Ajax en toch commentaar leveren alsof hij de sterren van de hemel heeft gespeeld.😡 Kan iemand mij helpen mijn rust terug te vinden😇

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen