Fabrizio Romano bevestigt: 'Feyenoord pusht een deal, ook Ajax monitort hem'

12 juli 2023, 07:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Transferspecialist Fabrizio Romano heeft de interesse van Feyenoord in Arsen Zakharyan van Dinamo Moskou bevestigd. Dinsdag kwam kwam 1908.nl met het bericht dat de Rotterdammers de middenvelder net als Thiago Almada op het lijstje hebben staan en dat is volgens de journalist juist. Maar ook Ajax heeft belangstelling.

Met dat bericht komt Romano in de nacht van dinsdag op woensdag naar buiten. “Zakharyan staat op de lijst voor deze zomer bij Feyenoord. Hij is een van de spelers die men overweegt en Feyenoord pusht de deal”, weet de transfergoeroe. Vorig seizoen was hij nog dicht bij een overgang naar Chelsea, maar die deal liep toen spaak.

Artikel gaat verder onder video

Dat zijn contract in 2024 afloopt, geven de Rotterdammers wellicht meer kansen en hetzelfde geldt voor Ajax. Volgens Romano monitort men in Amsterdam namelijk ook de kansen op Zakharyan. Wel zal de vraagprijs dan behoorlijk naar beneden moeten ten opzichte van een jaar geleden. Toen hing er namelijk een prijskaartje van 25 miljoen euro aan Zakharyan. Volgens De Telegraaf hoeft hij ditmaal 'slechts' acht miljoen euro te kosten.

Lees ook: 'Feyenoord krijgt twee middenvelders aangeboden: Ajax had één daarvan 'lang' in het vizier'

Dat is voor Feyenoord in elk geval onbetaalbaar, terwijl ook Ajax door het mislopen van Champions League-voetbal een stuk minder ruim in het jasje zit dan een jaar geleden. In elk geval wordt Jurriën Timber aan Arsenal verkocht, maar pas nadat Edson Alvarez ook voor miljoenen is verpatst, lijkt de club zelf echt actief te kunnen worden op de transfermarkt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen