'Feyenoord kan streep zetten door komst Arnaut Danjuma, Nederlander persoonlijk rond met andere club'

15 juli 2023, 11:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Als we het Italiaanse La Gazzetta dello Sport moeten geloven, gaat Feyenoord achter het net vissen bij Arnaut Danjuma. De Rotterdammers maakten deze week kenbaar dat het zich zeer graag wilden versterken met de vleugelspeler. Naar verluidt zou de aanvaller echter al groen licht hebben gegeven aan AC Milan voor een overstap.

Dat schrijft het medium zaterdagochtend. Danjuma prijkt op de voorpagina van de Italiaanse krant. Van een officieel akkoord is nog geen sprake, omdat Villarreal in Milan nog in gesprek zijn over de laatste details. De Nederlander ziet een overstap naar Italië overigens wel zitten en zou zelfs al persoonlijk rond zijn met de club.

Artikel gaat verder onder video

Naar verwachting zal het gaan om een huurdeal tussen de Spaanse club en Milan. La Gazzetta weet dat ook Everton en Atalanta hengelden naar de komst van Danjuma, terwijl Feyenoord niet eens genoemd wordt als optie.

Feyenoord maakte vorige week zondag bekend dat het serieus geïnteresseerd is in Danjuma en dat de club ver wilde gaan om zijn komst te bewerkstelligen. Het begint er echter steeds meer op te lijken dat de Rotterdammers afgetroefd gaan worden. Er werd al eerder gesuggereerd dat Danjuma te duur zou zijn voor Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe zo doorgaan over iets waar de normale mens allang van weet dat het niet gaat gebeuren . En dan ook nog doet of feyenoord 'blundert'. Feyenoord heeft een hengeltje uitgegooid in de hoop dat ,en dat is niet gelukt . Maar niemand bij Feyenoord had er op gerekend dat het wel fff zou lukken . Maar goed stemming maken

ToniMacaroni
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ti's ook helemaal niet zo'n goede voetjeballer..Niks voor Feyenoord..daar zien ze toch liever mensen die ook inzet laten zien en uitstralen.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is een leuke speler als hij de ruimte krijgt. Maar die krijgt hij niet bij ons . In de eredivisie speelt feyenoord altijd tegen clubs die met 10 man in de 16 staan

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heeft hij niets geleerd van zijn laatste Engelse avontuur? Wordt weer een seizoen bankzitten.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De koers van Ponden liggen altijd lekker op de bankrekening he.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen