'Feyenoord leunt niet achterover na binnenhalen Stengs en schakelt meteen door naar volgende versterking'

25 juli 2023, 08:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Met het binnenhalen van Calvin Stengs, die naar verwachting dinsdag nog gepresenteerd wordt in De Kuip, is Feyenoord nog geenszins klaar op de zomerse transfermarkt. Volgens 1908.nl schakelt de club na de komst van de aanvallende middenvelder razendsnel door naar 'de volgende prioriteit': Luka Ivanusec.

De 24-jarige Kroatische buitenspeler van Dinamo Zagreb moet in het elftal van Arne Slot de plaats van Oussama Idrissi in gaan nemen, die terugkeerde bij zijn eigenlijke werkgever Sevilla. "De Rotterdammers gaan verdere toenadering zoeken met zijn club GNK Dinamo Zagreb, wat vanavond een duel in de tweede voorronde van de Champions League speelt tegen Astana uit Kazachstan. Feyenoord pakt daarmee flink door op de transfermarkt en hoopt de komst van de Kroatisch-international spoedig af te ronden", zo weet de site te melden.

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord-icoon Jan Boskamp toonde zich eerder al enthousiast over de kwaliteiten van de beoogde nieuwe linksbuiten. "Die jongen is zó goed, echt niet normaal. Ik volg Dinamo Zagreb al langer, omdat ze daar altijd de beste spelers weghalen bij de andere clubs" zei Boskamp eerder deze week in gesprek met Voetbal International. Hoewel Ivanusec voor de positie van Idrissi komt, ziet het clubicoon hem ook als vervanger van die andere vertrokken huurling: "Als hij komt, dan is Sebastian Szymanski snel vergeten, dat denk ik echt" aldus Boskamp.

Concurrentie
In de strijd om de handtekening van veertienvoudig Kroatisch international zou Feyenoord volgens 1908 de voorkeur krijgen boven drie andere geïnteresseerde clubs. De speler zou liever met de Rotterdammers de Champions League ingaan dan dat hij zou tekenen bij VfL Wolfsburg, RCD Mallorca óf Fiorentina, zo schreef 1908 een kleine week geleden al. Sindsdien lijkt zich nog wel een andere kaper op de kust te hebben gemeld: zondag bracht een Franse journalist naar buiten dat ook Olympique Marseille, dat wél in het miljardenbal actief is, zich in de strijd om Ivanusec zou hebben gemengd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Performance
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

vergeet ook niet een echte snelle spits Ueda binnen te halen anders gaan wij zonder spits de Champions Legae in, Danilo weg en Gimenez 2 wedstrijden geschorst

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als men terugdenkt aan de min of meer zwarte periodes bij Feijenoord, met de financiele en sportieve problemen is het een verademing om te zien hoe de club zich tegenwoordig manifesteert. Dat kan alleen door de juiste mensen op de juiste plekken te hebben, het fantastische supporterslegioen en de geweldige vrijwilligers bij de club. Hulde Feijenoord !

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind het ook wel goed dat men net als bij pepi zich niet gek laten maken . En zegt dat is hij waatd verder kunnen we wel maar doen we niet

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen